Ads Top

Αποκάλυψη Emilia Vodos: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα backstage του My style rocks ξεσπούσε σε κλάματα γιατί...»


Η Emilia Vodos έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι I'm a celebrity get me out of here. 

Ο δημοσιογράφος που την συνάντησε σε έξοδο της, την ρώτησε τόσο για την συμμετοχή της στο παιχνίδι, όσο και για το My style rocks μέσα από το οποίο έγινε γνωστή.




Σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης, και συγκεκριμένα για το σκηνικό ανάμεσα στον Τάσο Ξιαρχό και τον Σταμάτη Γαρδέλη, απάντησε: «Εγώ είχα πάθει σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω. Εκείνη τη στιγμή απλά φώναξα τον Τάσο και του λέω "σε παρακαλώ, πιο χαλαρά, αυτά φαίνονται όλα". Το έλεγε ότι στην επόμενη ψηφοφορία θα βγάλουμε τον Γαρδέλη, πρέπει να φύγει γιατί είναι προβληματικός».

Οι αποκαλύψεις της Emilia Vodos για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου



Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το My style rocks και το γεγονός που έχει κυκλοφορήσει και αναφέρει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν περνούσε καλά στα γυρίσματα, με τον αυτόν να είναι ο λόγος που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

«Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η Ηλιάνα δεν θα συνεχίσει, καθώς δεν περνούσε τόσο καλά στην περσινή σεζόν. Δυσκολευόταν backstage και με τις δικές μας συγκρούσεις που είχαμε εμείς οι παίκτριες αλλά και με γενικά με το κλίμα που επικρατούσε. Δυσκολευόταν πάρα πολύ», αποκάλυψε αρχικά η Emilia Vodos.



«Την είχα δει αρκετές φορές να ξεσπάει σε κλάματα backstage, πιεζόταν ψυχολογικά σε αυτό το παιχνίδι. Της ταιριάζει νομίζω κάτι πιο φωτεινό, κάτι πιο ωραίο και το Shopping Star το πάει τέλεια», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.