Ads Top

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά! Το φύλο του μωρού...» - Η αποκάλυψη Δήμητρας Βαμβακούση για το όνομα του παιδιού της


Όλα όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Βαβακούση για πρώτη φορά

Την πρώτη της δημόσια βραδινή έξοδο σε κοσμική εκδήλωση βρέθηκε η Δήμητρα Βαμβακούση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor, περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.




Το ζευγάρι έχοντας περάσει μια πολύ περίεργη περίοδο, καθώς μια ημέρα πριν το γάμο του έχασε την μητέρα του ηθοποιού, προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του και να χαρίσει όλη του την αγάπη στο παιδάκι του που θα έρθει στη ζωή σε λίγους μήνες.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση για την εγκυμοσύνη της



«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε», σχολίασε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που πέρασαν με τον σύζυγό της.



«Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», ανέφερε για το όνομα του παιδιού τους, το οποίος όμως εμείς γνωρίζουμε.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένος της, απάντησε: «Ο Γιώργος έχει διαφοροποιηθεί πλέον από το Survivor και είναι μια προσωπικότητα από μόνος του».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.