Ads Top

«Του είχα πει ότι εφόσον...» - Πρωτοφανείς αποκαλύψεις από την Παναγιώταρου για τον χωρισμό της από τον Σχίζα


Την Κυριακή (5/11) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή I Love ΣουΚου με την γνωστή επιχειρηματία να μιλάει για την προσωπική της ζωής, τα επαγγελματικά της, αλλά και το πως ήταν σαν παιδάκι.

Φυσικά η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην πάει ξανά στο όνομα του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δηλώνει, πως είναι ελεύθερη, μιλώντας πολύ πιο άνετα για την πρώην σχέση τους, αλλά και για το λόγο, που χώρισαν.




Αυτή τη φορά λοιπόν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξήγησε πως σήμερα οι σχέσεις της με τον Στάθη Σχίζα έχουν φτιάξει, καθώς τα μαγαζιά τους είναι αρκετά κοντά με το κομμάτι της επανασύνδεσης να μην το σχολιάζει εύκολα.

Οι νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα



«Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει και να πάει καλά.

Τα δίνω όλα, όταν κλείνει ένα κεφάλαιο κλείνει. Εγώ στη συζήτηση του είχα πει ότι εφόσον είχε πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, το είχες πάει στο πικ, το να ξαναπάει στο παιχνίδι ίσως ήταν υπερβολή και σαν ξαναζεσταμένο φαγητό.



Υπήρχαν κάποια προβλήματα και πιστεύω, ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως τα προβλήματα είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα. Τώρα είμαστε γείτονες βασικά και ξέρω, ότι μπορεί κάπου να τον πετύχω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο αλλά μου αρέσει να μιλάω και για άλλα πράγματα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.