Ads Top

Βρισηίδα Ανδριώτου – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Στα «μαχαίρια» οι πρώην κολλητές – Καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα


Παλιά δήλωναν αχώριστες και τώρα ούτε που μιλιούνται..

Αν και κάποτε η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν πολύ καλές φίλες, μετά το «Survivor All Star» όλα άλλαξαν και η φιλία τους τερματίστηκε οριστικά. 




Στη συνέχεια, η ένταση κλιμακώθηκε ιδιαίτερα μετά το πέρας του ριάλιτι με τις δύο γυναίκες να εκτοξεύουν δημόσια αιχμές η μία στην άλλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό ΣουΣου», οι δύο πρώην παίκτριες του διαγωνιστικού ριάλιτι συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο, κάτι που αποτέλεσε την αιτία της νέας τους διαμάχης.



Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε μαζί της επειδή δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας «Nikos Takis». 

Η πρώτη όχι μόνο άνοιξε την πασαρέλα αλλά μάλιστα ξαναβγήκε στο τέλος μαζί με τον σχεδιαστή, κάτι που φαίνεται να εξόργισε τη Βρισηίδα Ανδριώτου. 



Η ίδια, όμως, διέψευσε τους ισχυρισμούς της πρώην φίλης της και αυτό την οδήγησε στο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της. 

Αυτό σημαίνει ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν πρέπει να πλησιάζει την Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν επιτρέπεται να μιλάει για εκείνη δημόσια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.