Ads Top

Βόμβα στην ελληνική τηλεόραση: Ποια θρυλική εκπομπή επιστρέφει με παρουσιάστρια την Αννίτα Πάνια;


Πολύ ευχάριστα νέα για τη γνωστή παρουσιάστρια, Αννίτα Πάνια, η οποία όπως έχει ήδη γίνει γνωστό επιστρέφει στην τηλεόραση και το παλιό της "σπίτι", το κανάλι του Open. 

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε από την πρωινή εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, δε θα γυρίσει απλώς με μία εκπομπή... αλλά με δύο, ή μήπως όχι;




Η επιστροφή της Αννίτας Πάνια στην τηλεόραση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένουμε αρχικά την επιστροφή της με μία εκπομπή, με το όνομα "Στην Αννίτα", η οποία πρόκειται για ένα καθημερινό κοινωνικό talk show στο κανάλι. 



Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο project μπαίνει στον πάγο, αφού εκείνη θα αναλάβει ένα νέο εγχείρημα, που κανένας δεν περίμενε.

Αν και οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει, και το συμβόλαιό της κάνουν λόγο για καθημερινή της παρουσία στο πρόγραμμα του καναλιού. Η νέα εκπομπή, που προετοιμάζει δεν είναι κάτι διαφορετικό από ένα πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι, το οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία. 



Το εν λόγω project έχει ξανά κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, και επειδή της αρέσει να φέρνει κόσμο κοντά, ο οποίος ταιριάζει. Δεν είναι άλλο πέρα από το "Ραντεβού στα Τυφλά", που θα είναι καθημερινό και θα προβάλλεται στις 16:00.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.