Ads Top

«Για να είμαι ειλικρινής...» - Η πρώτη αντίδραση Κωνσταντίνου Βασάλου στα "καρφιά" Δημήτρη Αλεξάνδρου περί μπάτζετ


Η αποκάλυψη που θα φέρει πολλές αντιδράσεις 

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η δημοσιογράφος του καναλιού θέλησε να τον ρωτήσει μερικά πράγματα σχετικά με τα τελευταία γεγονότα που τον αφορούν. 




Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο youtube, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση για το "Οδός Ζαρίφη 2", την οποία απέρριψε και στη θέση του μπήκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, προκαλώντας την αντίδρασή του.

Για την απάντηση του μελαχρινού μοντέλου, λοιπόν, απάντησε ο ίδιος, ενώ μίλησε και για την "κόντρα" με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος περιμένει να τον πάρει τηλέφωνο, κάτι που δεν φαίνεται πως σκοπεύει να κάνει.



Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τα "καρφιά" του Δημήτρη Αλεξάνδρου περί μπάτζετ

«Δεν έχω δει τίποτα για να είμαι ειλικρινής, το λέω αντικειμενικά και αληθινά. Δεν με στενοχωρεί καθόλου, γιατί κάνουμε μία δουλειά που ξέρω ότι θα υπάρχουν όλα αυτά, οπότε κανένα πρόβλημα απολύτως. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Πάντα μιλάω με χιούμορ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά όπως και να έχει, δεν ενοχλούμαι με το οτιδήποτε!», είπε αρχικά για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.



Όσον αφορά στο Survivor 2024, επισήμανε: «Δεν μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor ξανά με 8.000 ευρώ. Ούτε καν. Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα. Έχω πάει ήδη δύο φορές, πόσο πια; Θα βαρεθεί και ο κόσμος», ενώ για τον Τριαντάφυλλο και τις τελευταίες σπόντες του, δήλωσε: «Άμα με πάει ο πρόεδρος κάτι μπορεί να αλλάξει. Εγώ δεν το παίρνω, ντρέπομαι, δεν τα κάνω αυτά».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.