Ads Top

Όλοι μιλούν για τη Ναταλία Γερμανού: Με λίγες βαριές λέξεις δίκασε τον Σπύρο Μαρτίκα – «Λίγα τα λόγια σου»


Επίθεση δέχτηκε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου από τον Σπύρο Μαρτίκα με αφορμή ένα ρεπορτάζ της για τη ληστεία που έλαβε χώρα στο φαρμακείο του.

Ο φαρμακοποιός και πρώην Survivor εξαπέλυσε πυρά κατά της δημοσιογράφου τόσο σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όσο και μιλώντας στο Γεια σου χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς.




Η Ναταλία Γερμανού μέσα από το βήμα της εκπομπής της τάχθηκε υπέρ της ρεπόρτερ και μάλιστα κούνησε έντονα το δάχτυλο στον Σπύρο Μαρτίκα για την έλλειψη σεβασμού σε μία επαγγελματία του χώρου που έχει κερδίσει με τη σκληρή δουλειά της την εκτίμηση όλων των συναδέλφων της.

«Να πω στον κύριο Μαρτίκα, τον οποίο δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός φαρμακοποιός, μπορεί να έπεσε θύμα ληστείας και λυπούμαστε για αυτό αλλά στα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Έλενα στο ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια όλοι υποκλινόμαστε. Είναι από τις καλύτερες δημοσιογράφους και από τις καλύτερες ρεπόρτερ οπότε λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι. Λίγος σεβασμός στην Έλενα, την οποία όλοι οι συνάδελφοί της την εκτιμούμε πάρα πολύ».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.