Ads Top

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στη Φορταλέζα


Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (23/11), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοιχημα είναι αμέτρητες και ενώ σήμερα διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια στη Euroleague. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από τη Serie A Βραζιλίας και την αναμέτρηση Φορταλέζα - Μποταφόγκο την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.
 
Στη Serie A Βραζιλίας για την εξ αναβολής αναμέτρηση Φορταλέζα - Μποταφόγκο για την 29η αγωνιστική. Στη 12η θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι, διεύρυναν το αρνητικό τους σερί την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κρουζέιρο. Ήταν η έκτη ήττα στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, η Φορταλέζα βρίσκεται υπό τρομερή πίεση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και υποδέχεται την Μποταφόγκο με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.
 
Σε αγωνιστική κρίση και η Μποταφόγκο, η οποία θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Τιάγκο Νούνιες. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπραγκαντίνο εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο ματς στη Serie A, είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες, αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες, χρειάζονται μόνο τη νίκη στο μεταξύ τους ματς, ενώ η Μποταφόγκο έχει την ευκαιρία να επιστρέψει με νίκη στην κορυφή, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της. Περιμένουμε δυνατό ματς με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν από δύο ομάδες που αγωνίζονται με κίνητρο, κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.