Ads Top

7.000 ευρώ την εβδομάδα: Έκλεισε η πρώτη γυναίκα για τους Διάσημους



Αντίστροφα έχουμε αρχίσει να μετράμε για το νέο κύκλο του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μετά και το επίσημο τρέιλερ του καναλιού που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε τον πρώτο άνδρα που έκλεισε και θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και σήμερα σας έχουμε και τη πρώτη γυναίκα, η οποία και αυτή είναι επιστροφή και μάλιστα για τρίτη φορά! 




Πληροφορίες αναφέρουν πως έκλεισε για 7.000 ευρώ την εβδομάδα, καθώς η περίπτωσή της μόνο εύκολη δεν ήταν, μιας και από το Survivor All Star είχε αποβληθεί. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Έ, δύο είναι οι περιπτώσεις αυτές. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ποια από τις δύο έκλεισε για το Survivor 2024; Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, σε τρίτο συνεχόμενο Survivor θα δώσει το παρών η Ασημίνα Χατζηανδρέου.



Η σύντροφος του Χρήσtου Δάντη φαίνεται πως έχει αφήσει στο παρελθόν όλα όσα συνέβησαν πέρσι και πλέον υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στην ίδια και την παραγωγή του ριάλιτι. Όπως όλα δείχνουν, η Ασημίνα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει και φέτος την χώρα μας για το επόμενο εξάμηνο και να βρεθεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικο.

Survivor 2024 spoiler: Τι ισχύει για την Κατερίνα Δαλάκα;



Εύλογα πολλοί θα αναρωτιέστε αν θα βρεθεί στο νέο κύκλο του Survivor και η φίλη της, Κατερίνα Δαλάκα. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και πιθανότατα θα υπάξει και εκεί deal. Ωστόσο ακόμα δεν έχει έρθει κάποια συμφωνία ανάμεσα στη νικήτρια του Survivor Ελλάδος - Τουρκίας και της παραγωγής της Ajun Media. Αναμονή λίγες μέρες και τα ονόματα θα σκάνε ένα ένα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.