Ads Top

Δήμητρα Βαμβακούση: Τι της απαγόρευσε ο γιατρός στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης


Ο αγαπημένος επιχειρηματίας και ηθοποιός, Γιώργος Αγγελόπουλος, και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, μπορεί να μετράνε λίγο καιρό παντρεμένοι, αλλά αποτελούν ήδη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου, και ήταν γεμάτος ιδιαίτερη συγκίνηση, αφού από το μυστήριο έλειπε η μητέρα του, η οποία απεβίωσε την επόμενη μέρα




Τι της απαγόρευσε ο γιατρός στον 7ο μήνα

Παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το ζευγάρι, μετά την τραγική απώλεια που βίωσε, μία πολύ ευχάριστη είδηση ήρθε για εκείνους, προκειμένου να τους γλυκάνει. Πλέον, και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού αναμένουνε να πάρουνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, καρπό του ερωτά τους



Εκείνη πρόσφατα, πραγματοποίησε μία δημόσια εμφάνιση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, μόνη της, κατά την οποία απέφυγε να φωτογραφηθεί με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ παράλληλα, δήλωσε, ότι ανυπομονεί να δει το σύζυγό της στο ρόλο του πατέρα . Όπως φαίνεται, οι μέρες για να αγκαλιάσουν το μωράκι τους δεν αργεί, αφού εκείνη βρίσκεται ήδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, εκείνη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη μορφή ενός video story, στο οποίο ανέφερε τι της απαγορεύει ο γιατρός της σε αυτό το μήνα της εγκυμοσύνης.



Ο ηθοποιός για επαγγελματικούς λόγους, και συγκεκριμένα της παρουσίασης του στην αγαπημένη δραματική σειρά, “Η γη της ελιάς”, που προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, βρίσκεται πολύ συχνά στην Κύπρο. Σε πολλά από αυτά τα γυρίσματα και για μεγάλο χρονικό διάστημα δίπλα στο σύζυγό της.

Ωστόσο, όπως ανέφερε εκείνη σε ένα βίντεο, που δημοσίευσε πριν από λίγο, ο γιατρός της της απαγορεύει να συνεχίσει τα ταξίδια στο μήνα της κύησης που βρίσκεται. Παράλληλα, μεταξύ άλλων, η ίδια εξομολογήθηκε, πως οι δυο τους δεν έχουν ακόμα καταφέρει να πραγματοποιήσουν το ταξίδι του μέλιτος. Για να αποκαλύψει όλα αυτά αφορμή στάθηκε η ανανέωση του διαβατηρίου της.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.