Ads Top

«Σουηδία γίναμε! Στείλε και στη Μπέττυ Μαγγίρα...» - Η τηλεοπτική συνάντηση Σίσσυς Χρηστίδου & Ελένης Τσολάκη (vid)


«Τι ωραίοι που είστε - Είχα να σας δω δυο χρόνια» - Επική τηλεοπτική συνάντηση στο MEGA

Μια έκπληξη επιφύλασσε στους τηλεθεατές της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα 1/10 η Σίσσυ Χρηστίδου. 




Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά τηλεοπτικά συναντήθηκε με την Ελένη Τσολάκη, η οποία για δυο συνεχόμενες χρονιές ήταν αντίπαλοι, αφού οι εκπομπές τους προβαλλόντουσαν ακριβώς απέναντι.

Αφού λοιπόν, η Ελένη αποχώρησε από το Σαββατοκύριακο και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο OPEN την Τετάρτη 4/10, όπου θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή Πρωινό Σου Σου, μίλησε στο MEGA.



Η συνάντηση Σίσσυς Χρηστίδου και Ελένης Τσολάκη


«Ακούστε τώρα τι θα γίνει… κοιτάξτε τώρα τι θα γίνει. Πάμε να υποδεχθούμε στην εκπομπή την Ελένη Τσολάκη», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και την υποδέχτηκε.

«Τι ωραίοι που είστε τα Σαββατοκύριακα βρε παιδιά! Είχα να σας δω δυο χρόνια», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη με το που συνδέθηκαν.



Στη συνέχεια μίλησε για τα επαγγελματικά της: «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που έμεινα σπίτι μού φάνηκε πολύ περίεργο. Λέω τώρα τι είναι αυτό. Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Ξεκινάμε την Τετάρτη με πάρα πολλή αγωνία και πάρα πολύ άγχος. Επειδή είναι στα πράγματα που μου αρέσει και τα κάνω όλα αυτά τα χρόνια, θεώρησα την πρόταση ως μία φυσική εξέλιξη της δουλειάς. Είμαι πολύ ευτυχής που όλοι δέσαμε μεταξύ μας και φτιάξαμε αυτό το σύνολο. Είναι ξεχωριστές προσωπικότητες και ο συνδυασμός θα είναι πολύ ενδιαφέρον», είπε μεταξύ άλλων.

«Θα συμβούλευα στα παιδιά που θα αναλάβουν το νέο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο ΟΡΕΝ να το απολαύσουν. Είναι κάτι πολύ δημιουργικό, κάνεις πολύ όμορφες σχέσεις από εκεί μέσα που μπορούν να σου δώσουν πολλά για τον χαρακτήρα και τη ζωή σου μετέπειτα», συμπλήρωσε και σχολίασε μαζί με όλη την ομάδα την απόφαση της να αλλάξει ζώνη.

«Σουηδία γίναμε! Στείλε και στη Μπέττυ Μαγγίρα φιλιά και να πάμε να δούμε τη Ναταλί Κάκκαβα μετά», είπε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου για αυτή την τηλεοπτική συνάντηση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.