Ads Top

Η πρώτη μέρα Στέφανου Κασσελάκη και Tyler McBeth ως παντρεμένοι: Τι θα κάνουν;


Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, μάθαμε τι θα κάνουν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth την πρώτη μέρα του γάμου τους.

Τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του την πρώτη μέρα του έγγαμου βίου τους





Θα συναντηθούν στις 11:00 π.μ. ώρα Αμερικής με τον Ντίνο Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, στο χώρο του προξενείου. 

Μάλιστα, ο Έλληνας πρόξενος πριν μερικές ημέρες είχε συνάντηση και με τη Δέσποινα Βανδή και το Βασίλη Μπισμπίκη.

Στις 12:00 μ.μ. θα επισκεφθούν το ελληνικό σχολείο του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου τις τάξεις 4-12, το οποίο είναι Λύκειο και θα πάει και στην Εκκλησία, όπου μέλος του διοικητικού συμβουλίου είναι η κυρία Μάρκου και ο σύζυγός της και με τους οποίους θα συνομιλήσει ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Στις 14:00 μ.μ. θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Τέλος, στις 19:00 θα συναντηθεί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις ΗΠΑ, σε ένα WINE BAR, με το όνομα "Τerroir". Πρόκειται για ένα κλειστό event με πολύ στενά και καλά μέλη του κόμματος, θα είναι μία εκδήλωση για λίγους και καλούς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.