Ads Top

Το μεγάλο ψέμα Ατζούν για το Survivor All Star - Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν οι παίκτες!


Άνοιξαν τα στόματα για το περσινό ριάλιτι του ΣΚΑΪ και το κόστος της παραγωγής, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν τελικά αυτό που είχε διαρρεύσει.

Το Survivor 2024 θα διαδεχτεί το I'm a celebrity στον ΣΚΑΪ, προγράμματα που ανήκουν στην Acun Medya του Ατζούν Ιλιτζαλί.




Ο ΣΚΑΪ ζητά μια άμεση σανίδα σωτηρίας για τα ποσοστά της τηλεθέασης που βουλιάζουν στην ζώνη των 21:00. 

Οι Πανθέοι με το δυναμικό ξεκίνημα που έκαναν την πρώτη εβδομάδα προβολής τους, δεν συνέχισαν με το ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά του τηλεοπτικού κοινού. 



Τα πρώτα επεισόδια της σειράς εποχής «έπαιξαν» χωρίς αντίπαλο και τα χαμόγελα που έφεραν στο κανάλι έσβησαν την αμέσως επόμενη εβδομάδα που έκαναν πρεμιέρα οι ανταγωγνιστικές σειρές μυθοπλασίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των Πανθέων, ο ΣΚΑΪ έχει μπροστά του έναν μεγάλο αγώνα δρόμου για να σώσει ό,τι σώζεται. Ήδη έχει ξεκινήσει το πρώτο μέρος της συμφωνίας με τον τούρκο παραγωγό με το I'm a celebrity, το οποίο βρίσκεται σε «χλιαρά» επίπεδα για την πρώτη εβδομάδα προβολής του, αλλά όλοι ελπίζουν πως αυτό θα αλλάξει στα επόμενα επεισόδια.



Σκοπός του ΣΚΑΪ είναι να ξεκινήσει το Survivor 2024 μετά τον τελικό του I'm a celebrity, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ίσως φέτος να δούμε την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο να γίνεται νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές.

Οι πρώτες επαφές με υποψήφιους παίκτες έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα ραντεβού έχουν γίνει στα γραφεία της Acun Medya. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να φτιάξει δύο νέες ομάδες και να συνδυάσει το All Star με το primirive παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό η ομάδα του έχει προσεγγίσει πρώην Survivors και νέους «άφθαρτους» υποψήφιους παίκτες, έτοιμους για όλα.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός αναμένεται να ανεβάσει και το μπάτζετ, καθώς θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε βάλει όρο ότι ο κάθε διάσημος θα παίρνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα, το οποίο διέρρευσε η παραγωγή για να μην υπάρχουν κόντρες μεταξύ των παικτών όσο είναι στο ριάλιτι. Η Έλενα Κρεμλίδου πρώην παίκτρια και έτοιμη να πάει στον επόμενο κύκλο εφόσον πληρωθεί κατάλληλα, αποκαλύπτει πως πολλοί παίκτες είχαν υπογράψει συμβόλαια με αποδοχές που ξεπερνούσαν τις 5.000!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 2.50’’:



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.