Ads Top

Αποκάλυψη Νόνης Δούνια για Super Κατερίνα: «Δεν πέρασα καλά όταν ήμουν εκεί! Υπήρχε ένταση και τοξικότητα»


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από την Νόνη Δούνια..

Σε μια εξομολόγηση που σίγουρα θα συζητηθεί, προχώρησε σήμερα Κυριακή 29/10 η Νόνη Δούνια, στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα. 




Αφορμή στάθηκε το βίντεο που πρόβαλλαν με τον τσακωμό που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο Super Κατερίνα.

H ηθοποιός - παρουσιάστρια, ανέφερε χωρίς να μασάει τα λόγια της πως όταν βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, δεν πέρασε καλά καθώς ένιωσε ένταση και τοξικότητα.



Η εξομολόγηση της Νόνης Δούνια για την εκπομπή Super Κατερίνα

«Μετά τις εκλογές ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή. Δεν πέρασα καλά όταν ήμουν εκεί, να πω την αλήθεια. Ένιωσα ότι υπάρχει μια ατμόσφαιρα στο πλατό που είχε μια ένταση, μια τοξικότητα, μεταξύ τους είχαν γενικότερα μια ένταση. Έτσι όπως το έζησα εγώ παιδιά σαν καλεσμένη, θεώρησα ότι δεν είναι επιτηδευμένο. Εγώ ξέρω πως πέρασα εγώ εκείνη την ημέρα σαν καλεσμένη, ήταν ένα πλατό με εντάσεις μεταξύ τους. Το αν το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι δουλεύει και τους πάει δεν το ξέρω ή αν είναι γνήσιο και αυθεντικό. Ένιωσα ότι ήταν αυθεντικό αυτό το πολεμικό κλίμα και όχι ότι ήταν επιτηδευμένο», αποκάλυψε η Νόνη Δούνια!



Τώρα περιμένουμε την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου...

Αυτή ήταν η εμφάνιση της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA, είχε βρεθεί πριν από 4 μήνες, όταν είχαν πραγματοποιηθεί οι βουλευτικές εκλογές στις οποίες η Νόνη Δούνια δεν είχε εκλεγεί.

Μάλιστα, τότε η Κατερίνα Καινούργιου της είχε πει «Μου αρέσει πάρα πολύ και τηλεοπτικά αλλά εξεπλάγην πυο δεν εκλέχθηκες. Έχεις κάνει ένα εξαιρετικό έργο. Είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό εννοείται. Σου πάει η πολιτική σου πάει και η τηλεόραση έχω να πω».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.