Ads Top

Σασμός Spoiler 12/10: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς


Ανατρέπονται όλα.. Η σεναριογράφος έδωσε τα πιο μεγάλα spoilers για την σειρά «Σασμός».. 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός καθώς οι εξελίξεις θα είναι απανωτές και τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να σαρώσουν την τηλεθέαση.




Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η σεναριογράφος της ιστορίας από την Κρήτη που έδωσε δυνατά Σασμός spoiler, μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής σε μια συνέντευξη στη Χρύσα Παχούμη.

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον και το τέλος της σειράς




Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Εμμανουέλα Αλεξίου ο επίλογος της σειράς χωρίζεται σε δύο περιόδους, αυτή της τραγωδίας και της εκδίκησης αλλά και της λύτρωσης.

Φυσικά, ο τρίτος κύκλος της ιστορίας από την Κρήτη θα έχει και απώλειες, με την πρώτη να είναι αυτή του Νικηφόρου ενώ η γιαγιά Ειρήνη θα γλιτώσει και θα σταθεί πάλι στα πόδια της.



Ακόμη, αποκάλυψε πως στο προσκήνιο θα έρθει η δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη που θα φέρει νέες αναζωπυρώσεις καθώς εν μαίνεται η βεντέτα θα υπάρξουν και εσωτερικού εμφύλιοι με τα μέτωπα να είναι αυτά του Παύλου με τον Αντρέα Βρουλάκη αλλά και του Αστέρη με τον Μαθιό, μόλις γίνει γνωστό ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή.

Την ίδια ώρα, ο Ευθύμης θα προκαλέσει εξελίξεις μέσα από τη διαθήκη του καθώς παραχωρεί το οινοποιείο στον Παύλο ο οποίος εξελίσσει την επιχείρηση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.