Ads Top

Αποκάλυψη «βόμβα» για Μαίρη Χρονοπούλου - Δεν πραγματοποιήθηκε η τελευταία επιθυμία της - «Ήθελε το φέρετρo να...»


Την Παρασκευή 13/10 φίλοι και θαυμαστές της Μαίρης Χρονοπούλου θα την αποχαιρετήσουν για πάντα με μια γιορτή που θα έχει από όλα. Ποτό, μουσική και γαρίδες δίπλα στην πισίνα του αγαπημένου της σπιτιού.

Πριν τον αποχαιρετισμό ωστόσο, έχει σημειωθεί ένα "θρίλερ" γύρω από το θάνατο της. Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τις συνθήκες που προκλήθηκε το ατύχημα, με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να ξεκινάει έρευνες για τα αίτια του θανάτου της. Μάλιστα, η αστυνομία έκανε αυτοψία στο σπίτι της.




Τι ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου για την κηδεία της αλλά δεν έγινε


Σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο καλός της φίλος Θωμάς Χούντας, μίλησε σχετικά με το πως θα έπρεπε να γίνει ο αποχαιρετισμός από τους φίλους της.



Αρχικά όπως έχει γίνει ήδη μάλιστα γνωστό, κανείς δεν ήθελε να φορέσει μαύρα καθώς όπως είχε πει «θα τους καταραστεί από εκεί που θα είναι».

«Η Μαίρη ήθελε να μείνει στο σπίτι με το φέρετρο 7 μέρες με ξηρό πάγο κλπ. Αυτό δεν θα συμβεί βεβαίως γιατί έτσι κι αλλιώς οι 7 μέρες έχουν παρέλθει, που είναι ήδη στο ψυγείο του νοσοκομείου. Οπότε θα την έχουμε λίγες ώρες κοντά μας, θα την θέλαμε περισσότερες. Πίστευε σε κάποια δικά της συμβάντα με το σύμπαν κλπ, ότι η μία μέρα σημαίνει αυτό, η δεύτερη αυτή, η έβδομη αυτό, οπότε δεν ήθελε να καεί πριν την έβδομη μέρα», αποκάλυψε αρχικά ο Θωμάς Χούντας.



Ενώ αποκάλυψε για την τελετή: «11 η ώρα θα έρθει στο σπίτi. Όταν έλεγε ένα μεγάλο πάρτι, ουσιαστικά το εννοούσε όπως το γνωρίζουμε. Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί κανείς δεν έχει τη διάθεση και την όρεξη να χορέψει, ούτε για αστείο. Η λέξη είναι εντός εισαγωγικών. Ήθελε να είναι στο φέρετρό της χωρίς λουλούδια και να μας βλέπει από ψηλά με ένα ποτήρι κρασί. Ίσως βάλουμε σε χαμηλό ήχο κάποια τραγούδια δικά της μόνο, για να είναι όσο το δυνατόν πιο κατανυκτικό όλο αυτό»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.