Ads Top

Τηλεοπτική βόμβα: Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Mega;


Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην ελληνική τηλεόραση μετά την ανακοίνωση της λήξης του συμβολαίου του γνωστού παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού, Γρηγόρη Αρναούτογλου, από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1. 

Τα σενάρια γύρω από τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα δίνουν και παίρνουν. 




Όμως, ένα από αυτά που αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του Alpha, πως πρόκειται να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Mega.

Τι θα γίνει με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ελένη Μενεγάκη


«Άκουσα ότι συζητά με άλλο κανάλι για πρωινή εκπομπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή. Το διετές συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον κανάλι που είναι φέτος λήγει τον Ιούλιο και όπως είναι αναμενόμενο δέχεται πολλές και ποικίλες προτάσεις.



Όπως αποκάλυψε με ρεπορτάζ του, ο Χάρης Λεμπιδάκης, τον έχουν προσεγγίσει για να κάνει εκπομπή στη ζώνη 13:00 με 15:00 του καναλιού της λεωφόρου Συγγρού, τη ζώνη που αυτή τη στιγμή προβάλλεται η εκπομπή "Ελένη", με οικοδέσποινα τη γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια.

Βέβαια, σύντομα και μετά τη δημοσίευση της είδησης το κανάλι του Αμαρουσίου, έσπευσε να κανονίσει συνάντηση με το ραδιοφωνικό παραγωγό για το μέλλον του εκεί. Αν και είναι πολύ πρόωρη η ανανέωση, εάν επέλθει, δεν παύει για έναν τόσο πολύτιμο συνεργάτη, όπως αυτός, να έχει καθυστερήσει αρκετά. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ασφαλώς, πως ο παρουσιαστής έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην επιθυμία του να γυρίσει στην πρωινή ζώνη. «Αν ακούσετε τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γρηγόρης ψοφάει για πρωινό. Το έχει πει απερίφραστα», υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.



Η Έλενα Πολυκάρπου, η οποία είχε επικοινωνία μαζί του, της εξήγησε, ότι η πρόθεσή του είναι να συζητήσει πρώτα με τον ΑΝΤ1, το κανάλι που τον φιλοξενεί τόσα χρόνια και μετά με όλα τα άλλα. «Δεν με φλερτάρει γενικά κάποιος τα τελευταία χρόνια», τόνισε εκείνος με νόημα στην κάμερα της εκπομπής.

Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Η πρώτη απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή του στο Mega


«Ήταν και μια κοπέλα πάλι πρωί-πρωί εδώ πέρα με την κάμερα, 7 η ώρα το πρωί. Εγώ τώρα μες στη νύστα αλλά η κοπέλα τη δουλειά της κάνει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία της συζήτησης αν με φλερτάρει το MEGA», σημείωσε ο παρουσιαστής.

«Ήθελα να της πω ότι έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 8-9 χρόνια. Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και έχουν βγει διάφορα πράγματα. Αν μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία να απαντήσω, αύριο θα βγει κάτι άλλο», ανέφερε.

«Ειλικρινά όμως δεν το θεωρώ και ωραίο. Έχει ξεκινήσει η σεζόν εδώ και έναν μήνα. Όταν έχεις να κλείσεις έναν χρόνο σε ένα κανάλι, κλείνεις τον χρόνο σου εκεί. Συζητήσεις μπορεί να γίνονται αλλά να τις κάνεις διακριτικά.»

«Πρώτα τις κάνεις με το κανάλι σου, μετά συζητάς αν σου προτείνει κάποιος κάτι άλλο, εννοείται μπορείς να πας αλλά πάντα με σεβασμό και διακριτικότητα. Δεν μπορεί να είσαι σε έναν σταθμό και να αφήνεις να διαρρέει ότι έχεις πάει αλλού. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος αυτό και για τον σταθμό που σε πληρώνει. Μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος» είπε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.