Ads Top

Καραπαπάς: «Όλη η Ελλάδα είδε το αίμα στα χείλη του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα»


Κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε το περιστατικό στην Τούμπα το 2018 με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Κώστας Καραπαπάς κατέθεσε ως μάρτυρας στην απολογία του Ολυμπιακού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό.




Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ρωτήθηκε από τους συνηγόρους του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, στο «περιβόητο» ντέρμπι της Τούμπας το 2018 μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Στη περίπτωση Γκαρσία υπάρχει τραυματισμός που τον είδε όλη η Ελλάδα. Είχαν ανοίξει τα χείλια του, έτρεχε αίμα. Ήταν αποτυπωμένος τραυματισμός στις κάμερες. Αν μπορείτε να συγκρίνεται τους δύο τραυματισμούς, έχουμε διαφορετική άποψη. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει γνωμάτευση του γιατρού αγώνα με Γκαρσία γιατί πολύ απλά γιατρός αγώνα ήταν ο γιατρός των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. 



Ο γιατρός δεν είπε ποτέ στον διαιτητή ότι δεν ήταν ικανός ο Χουάνκαρ να αγωνιστεί. Η ερώτηση δεν έπρεπε να είναι fit or not fit. Έπρεπε να είναι ικανός ή οχι. Και εγώ είμαι fit αλλά δεν μπορώ να παίξω».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.