Ads Top

Άρχισαν τα όργανα στο Πρωινό: Τσακώθηκαν Βουλγαράκη - Λιάγκας για Αλεξάνδρου-Σίσσυ Χρηστίδου!


Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Βουλγαράκη με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον  Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Κάποιος ψεύδεται. Ποιος ψεύδεται;»




Και η Ελένη Βουλγαράκη πήρε τον λόγο: «Έχει γίνει παρανόηση… Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρεται σε μία επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το τέλος της εκπομπής. Και δια ζώσης, και τηλεφωνική. Τότε, δεν είχε παρθεί καμία απόφαση για την εκπομπή…»! Αυτά άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας και «τρελάθηκε»!

Ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στην Βουλγαράκη της είπε: «Αυτά που λες, τα πιστεύεις; Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να είναι η εξαίρεση, όμως ο κανόνας είναι και μιλάω για την αφεντιά μου, οποτεδήποτε έχει απομακρυνθεί ή προστεθεί συνάδελφος στην εκπομπή που εγώ ηγούμαι είναι σε δική μου γνώση και με δική μου συναίνεση.»!



Και πρόσθεσε: «Κάνω τηλεόραση 28 χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει κανένας ποιον θα διώξω και ποιον θα πάρω. Κι εγώ μπορεί να ήθελα κάποιον στο πάνελ με 20 χιλιάδες ευρώ, δε μπορούμε. Η Σίσσυ Χρηστίδου θα μπορούσε να του πει ότι δεν χωράει φέτος στην εκπομπή, γιατί μειώνεται το budget ή θα μειώσω έναν άνθρωπο από το πάνελ. Δεν το είπε όμως».



Όταν η Ελένη Βουλγαράκη επέμενε ότι υπάρχει κάποια παρανόηση και δεν είναι θέμα δίκαιου και αδίκου, τότε ο Γιώργος έγινε μπουρλότο και της είπε: «Μα πώς γίνεται αυτό; Θα με τρελάνεις; Λένε τα αντίθετα πράγματα; Κάποιος λέει ψέματα! Κάποιος έχει δίκιο…»!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.