Ads Top

Τα άλλαξε όλα η Ελένη Φουρέιρα: Τέλος το ξανθό μαλλί


Ένα ακόμη ανατρεπτικό live ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (20/10) για το Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη να παρουσιάζει σε πρώτη φάση την κριτική επιτροπή κάνοντας και ένα σχόλιο για την αλλαγή της Ελένης Φουρέιρα.

Όπως όλοι ξέρουμε η τραγουδίστρια όχι μόνο δε φοβάται τις αλλαγές, αλλά τις αγαπάει πολύ. 




Στο προηγούμενο live λοιπόν την είδαμε δει με ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, κάτι που είχαμε καιρό να το δούμε σε εκείνη.


Η το νέο look στα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα


Για το σημερινό live λοιπόν, η κριτής - τραγουδίστρια αποφάσισε να μας εκπλήξει επιστρέφοντας στα φυσιολογικά της...και τι εννοούμε με αυτό; Εννοούμε, πως έκανε ξανά τα μαλλιά της καστάνα, τραβώντας παράλληλα όλα τα βλέμματα με το λαχανί νέο μπλουζάκι της και το κολιέ με καρφιά στο λαιμό της.




Η ανατροπή στη συνέχεια του live

Οι 3 υποψήφιοι για αυτή τη βραδιά ήταν η Αριστέα, η Άννα και ο Γιάννης. Το κοινό έδωσε ασυλία στην Αριστέα με την νεαρή σπουδάστρια να μην μπορεί να κρύψει για ακόμη μία φορά τον ενθουσιασμό της.



Η ανατροπή ήρθε όταν οι οι καθηγητές έπειτα από το εβδομαδιαίο τους συμβούλιο έκριναν πως προτεινόμενη πρέπει να είναι η Χριστίνα Ζιώγα. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο 2ο live η Χριστίνα είχε έναν έντονο καβγά με την καθηγήτρια της ακαδημίας Αλεξάνδρα Κατσαϊτη λίγο πριν βγει στη σκηνή, επειδή δεν της άρεσε το ρούχο που είχε επιλέξει για εκείνη.

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Χριστίνας ανακοίνωσε η Ηρώ η οποία αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας:

«Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε μία απόφαση ομόφωνη, εγώ εξέφρασα κάποιες αντιρρήσεις για την επιλογή της και ο λόγος είναι ένας. Πίστευα ότι μία ατυχής στιγμή δεν πρέπει να είναι αυτή που καθορίζει την εικόνα και το μέλλον ενός ανθρώπου. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συνδεθεί η επιλογή της με το συμβάν της προηγούμενης εβδομάδας» εξήγησε.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.