Ads Top

Σκέψεις Μαρτίνεθ για έκπληξη με Παναθηναϊκό!


Ο Νίκολας Φρέιρε δείχνει ότι δεν είναι ακόμα στο 100% και δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ίδια στιγμή που ο Μπιανκόν είναι έτοιμος να προσφέρει.

Σε ρυθμούς... ντέρμπι μπαίνει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να καταστρώνει το πλάνα του για το μεγάλο ραντεβού κόντρα στον Παναθηναϊκό.





Ο «πονοκέφαλος» του Ισπανού προπονητή είναι η ετοιμότητα του Νίκολας Φρέιρε, ο οποίος δεν είναι ακόμα στο 100% και ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει το ντέρμπι και όλα είναι ανοιχτά.

Τα επόμενα 24ωρα θα κριθεί η συμμετοχή του για το ματς, την ίδια στιγμή που ένας άλλος αμυντικός είναι έτοιμος να τεθεί στις υπηρεσίες του Μαρτίνεθ.



Ο λόγος για τον Ζουλιέν Μπιανκόν ο οποίος έχει παίξει ήδη σε δύο ματς με τη β' ομάδα και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Μαρτίνεθ ενόψει του ντέρμπι. Όσον αφορά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε κόντρα στον Ιωνικό με τη β' ομάδα, αναμένεται να εκτίσει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.