Ads Top

Ξανά μαζί Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας;


Η εκπομπή, Πρωινό Σουσού μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες, σχετικά με τα σενάρια επανασύνδεσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα.

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά την επιστροφή του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star.




Και μπορεί να υπήρξαν φωτογραφίες από συναντήσεις τους και να μην αντάλλαξαν ούτε γεια και βίντεο όπου οι δυο τους συναντήθηκαν σε νυχτερινό κέντρο και υπήρξε ένταση ανάμεσά τους και το καλοκαίρι.

Αυτά σύμφωνα με τις φήμες ανήκουν όλα στο παρελθόν, αφού σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα που πυκνώνουν κιόλας είναι πάλι μαζί, αλλά την κρατούν μυστική.



Σύμφωνα πάντα με το Πρωινό Σουσού, κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται την επανασύνδεση παρόλο που έχει τύχει να συναντηθούν πολλές φορές στο Κολωνάκι και τους έχει τσακώσει ο φακός.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανοίγει μαγαζί στο Κολωνάκι και λίγα μέτρα πιο δίπλα (εντελώς τυχαία) είναι η μπουτίκ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Έχουν συναντηθεί και έχουν ανταλλάξει τυπικά ένα «γεια»!



Μέχρι στιγμής οι δυο τους δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες περί επανασύνδεσης και μένει να δούμε τι τελικά ισχύει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.