Ads Top

«Κάτι έγινε στην δική μας περίπτωση και...» - Αποκάλυψη Στάθη Σχίζα για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου


Αποκαλύφθηκε ο λόγος χωρισμού..

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή, δίνοντας τέλος στα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.




Ο πρώην παίκτης του Survivor εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, εφόσον βρεθεί δίπλα του η κατάλληλη σύντροφος.

«Θα ήθελα να κάνω ένα δεύτερο παιδί, μου αρέσει πολύ ο θεσμός της οικογένειας», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.



Για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star: «Μετάνιωσα για τη συμμέτοχη μου στο Survivor, δεν μου ταίριαζαν οι άνθρωποι που ήταν μαζί μου στο παιχνίδι».

Για την περίοδο του χωρισμού του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Όταν είσαι σε μία σχέση και λείπεις για ένα διάστημα, γυρνάς και συγκατοικείς και ξαναφεύγεις και απομακρύνεσαι, κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μεριά του ενός ή και των δύο. Κάτι έγινε και στη δική μας περίπτωση, δεν το θεωρώ ότι ήταν περιττό», ανέφερε θέλοντας να τονίσει πως υπήρξε σημαντικός λόγος που έδωσαν τέλος στη σχέση τους. 



«Απόρησα με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην επανασύνδεση μου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Είχαμε κάποιες κοινές σκέψεις. Ποτέ δεν λέω ποτέ στη ζωή μου και κάθε πισωγύρισμα είναι διαφορετικό», είπε ο Στάθης Σχίζας για το ενδεχόμενο να είναι και πάλι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.