Ads Top

Απίστευτη εξέλιξη με Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο λίγο πριν τις εκλογές - Τι δείχνει τελευταία δημοσκόπηση


Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον Βόλο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Ευρεία νίκη και επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Βόλο δείχνει δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό της τοπικής ιστοσελίδας TheNewspaper.gr.




Η έρευνα έγινε σε εξεταζόμενο πληθυσμό ηλικίας άνω των 17 ετών με δικαίωμα ψήφου σε μέγεθος δείγματος 637 νοικοκυριών, το χρονικό διάστημα από 25/9 έως 27/9/2023 (σσ. πριν το χαστούκι σε πολίτη).

Δημοτικές εκλογές στον Βόλο: Στο 60,4% ο Μπέος στην πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου, ο νυν δήμαρχος Βόλου έρχεται πρώτος με 60,4%. Ακολουθεί με 20% ο δικηγόρος Νίκος Παπαπέτρος και με 4,1% ο Απόστολος Ριζόπουλος (Λαϊκή Συσπείρωση).




Με την αναγωγή επί των έγκυρων, ο Αχιλλέας Μπέος σκαρφαλώνει στο 62,2%.

Οι ερωτώμενοι πολίτες του Βόλου απαντούν σε ποσοστό 61,9% ότι επιθυμούν να επανεκλεγεί το Αχιλλέας Μπέος στο αξίωμα του δημάρχου και για την επόμενη θητεία. Το 31,3% επιθυμεί να εκλεγεί κάποιος άλλος υποψήφιος, ενώ το 6,8% δεν απαντά. Στο 10,5% είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων.



Θετικά αντιμετωπίζεται το έργο της δημοτικής αρχής

Οι πολίτες σε ποσοστό 65,2% δηλώνουν πολύ ή αρκετά ικανοποιημένοι από το συνολικό έργο του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ενώ λίγο δηλώνει το 16,3% και καθόλου το 17,8%.

Σε σχετική ερώτηση, τον Αχιλλέα Μπέο θα μπορούσε να ψηφίσει το 65,5% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης, με τις αρνητικές απαντήσεις να περιορίζονται στο 32%.

Το 40,2% δεν θα ψήφιζε τον Ν. Παπαπέτρο, και το 46,4% τον Απόστολο Ριζόπουλο με τις θετικές απαντήσεις να φτάνουν για τον γνωστό δικηγόρο το 36,3% και τον εκπαιδευτικό και δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ το 19,3%.





Σε σχέση με τους συνυποψήφιούς του, ο Αχιλλέας Μπέος καταγράφει τις περισσότερες θετικές και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες των ερωτώμενων πολιτών. Το 67,2% έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον δήμαρχο Βόλου, ενώ το 30,7% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.