Ads Top

«Ο Γιώργος στον γάμο του μου είπε...» - Η αποκάλυψη Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την Δήμητρα Βαμβακούση (vid)


Τι αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τι της είπε ο Ντάνος..

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/9 η συμπαρουσιάστρια του Κώστα Τσουρού και πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.




Η γνωστή επιχειρηματίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24/9, στον οποίο ήταν, μάλιστα, καλεσμένη, αφού με τον γαμπρό γνωρίζονται πολύ καλά από το ριάλιτι κι έχουν κρατήσει μέχρι και σήμερα πολύ καλές σχέσεις.


Τι συνέβη στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου





«Είναι το τυχερό μου», της είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν αλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, αναφερόμενος στην σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία είναι δίπλα του στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον Γιώργο. Είναι πολύ χαρούμενος υπό τις συνθήκες που μπορούσε να εμφανίσει τα συναισθήματά του, γιατί ξέρουμε όλοι για την απώλεια της μητέρας του», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη με την Ελένη να αναφωνεί «Τι λες τώρα;»



Υπενθυμίζουμε πως μια ημέρα μετά το μυστήριο η μαμά του Γιώργου έφυγε από την ζωή.

"Τόνια, παντρεύω τον Γιώργο μου" φέρεται να ήταν τα τελευταία της λόγια σε κοντινή της φίλη η οποία μίλησε στις κάμερες τηλεοπτικής εκπομπής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.