Ads Top

Τους κοιτούσαν όλοι: Τσακώθηκαν Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο (vid)


Μπορεί στην αρχή ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα να ήταν σε ήρεμο κλίμα και κανένας από του δυο να μην ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά, ωστόσο μετά ήρθαν τα πάνω κάτω. Διάφορες φήμες που έβγαιναν έκαναν το πρώην ζευγάρι να μην λέει ούτε "καλημέρα".

Σχεδόν όλες οι εκπομπές τότε έπαιζαν τον χωρισμό τους λέγοντας πως η influencer φαίνεται να έχει ξεπεράσει γρήγορα το τέλος της σχέσης τους, ενώ από την άλλη ο νικητής του Survivor σε δηλώσεις τους φαινόταν πεσμένος. 




Τότε ξεκίνησαν και οι δηλώσεις των ίδιων ωστόσο ο λόγος που έφερε το χωρισμό δεν ήταν ποτέ ξεκάθαρος.


Ο τσακωμός Σχίζα - Παναγιώταρου 5 μήνες μετά το χωρισμό τους





Και ενώ όλοι περίμεναν πως και οι δυο θα έχουν τραβήξει το δικό τους δρόμο, ένας τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο ανάμεσα τους που καταγράφτηκε από κινητό, έρχεται να απασχολήσει.

Σύμφωνα με το Καλοκαίρι Yes, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο τους. Η κίνηση του ωστόσο να της πετάει λουλούδια συνεχώς, την ενόχλησε έντονα με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η συζήτηση που είχαν είναι πολύ έντονη, ενώ όταν ο Στάθης την έπιασε από το χέρι να πάνε να μιλήσουν έξω, εκείνη ενοχλήθηκε ακόμη περισσότερο από την κίνηση του.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.