Ads Top

Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε τον μεγαλύτερο τσακωμό στο Survivor!


Ποιοι πρωταγωνίστησαν στον καυγά που προκάλεσε τρομερή ένταση, γιατί δεν λέει ούτε... γεια με τον Τριαντάφυλλο, τα χρήματα που κερδίζει κάθε μήνα και η απόφασή του να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο!

Ο δις νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ξεκαθάρισε πως πλέον δεν μιλάει με τον Τριαντάφυλλο, καθώς όταν επέστρεψε από το All Star ενημερώθηκε για όσα έλεγε για αυτόν κι ένιωσε πολύ πικραμένος, ενώ σημείωσε πως είναι έτοιμος και πρόθυμος να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο!




Χαρακτήρισε εξαιρετικό άνθρωπο τον Ατζούν, αποκάλυψε πως από τις επιχειρήσεις του κερδίσει 5.000 ευρώ, ενώ μίλησε και για τον μεγαλύτερο καυγά που έγινε στο περσινό Survivor All Star και ήταν ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνη.

Δείτε τι έδειξε ο ΣΚΑΪ:





Αυτό που δεν ξέραμε και μάθαμε από τον Κατσούλη, είναι πως η ένταση ήταν τεράστια, έγιναν πάρα πολλά μεταξύ των παικτών και το αγώνισμα διακόπηκε για δύο ώρες!

Όσον αφορά την πιο… καυτή ερώτηση για το εάν υπήρξαν πέρυσι ερωτικές επαφές μεταξύ των παικτών, τόνισε πως προφανώς αυτός έκανε σεξ με τη Μαριαλένα, ωστόσο συμπλήρωσε πως δεν ξέρει για τους άλλους.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.