Ads Top

Σασμός Spoiler 22/9: Τα 10 πρώτα επεισόδια πριν προβληθούν στην τηλεόραση


Όλες οι εξελίξεις, όλοι οι διάλογοι, όλα όσα θα γίνουν πριν τα δείξει η τηλεόραση.. 

Επιστροφές, εντάσεις, τσακωμοί, πολλές απώλειες και ένας αρραβώνας που όλο θα αναβάλλεται. 




Αυτά θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των δέκα πρώτων επεισοδίων που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας. 

Κυρίες και κύριοι, ο επίλογος του «Σασμού» ξεκινάει... Είστε έτοιμοι; 


Αυτά είναι τα 10 πρώτα επεισόδια του Σασμού





Η Μαρίνα χαστουκίζει τον Αντρέα

Ο ερχομός του Αντρέα Βρουλάκη θα ταράξει τις σχέσεις των ηρώων αφού θα είναι και ο μόνος που δεν θα θέλει να γίνει σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η είδηση ότι η ανιψιά του Αργυρώ έχει σχέση με έναν Σταματάκη και ότι έχουν αποκτήσει μαζί και ένα παιδί, θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και δεν θα διστάσει να επιτεθεί λεκτικά στη Μαρίνα. «Η κόρη σου έγινε μετρέσα του Σταματάκη κι εσύ δεν έκανες τίποτα», θα την κατηγορήσει και εκείνη θα απαντήσει με ένα χαστούκι. Σύντομα όμως θα ανακαλέσει την άρνησή του απέναντι στην οικογένεια της Καλλιόπης και αυτό γιατί θα οργανώσει σχέδιο εναντίον τους.



Ο Μαθιός χαροπαλεύει

Δύσκολες ώρες θα περάσει η οικογένειά του όταν θα βρεθεί στο νοσοκομείο, μετά το χτύπημα του Νικηφόρου. Η Βασιλική, επίσης χτυπημένη έπειτα από το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της, δεν θα λείψει από το πλευρό του μέχρι ο Δημήτρης να τους πει ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο Μαθιός θα περάσει δύσκολες στιγμές, έχοντας όλους στο προσκεφάλι του, όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σταθεί ξανά στα πόδια του. Θα προηγηθεί ένα σοβαρό χειρουργείο που θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. «Μαθιό μου, κόντεψα να πεθάνω από την αγωνία μου», θα του πει και όταν εκείνος επίσης δει τα τραύματα στο κεφάλι της θα θορυβηθεί: «Ποιος σου τα έκανε αυτά;», θα ρωτήσει αλλά εκείνη θα τον καθησυχάσει πως ήταν απλά ένα ατύχημα.

Μαθιός και Νικηφόρος μαθαίνουν την αλήθεια

Η Βασιλική είναι εκείνη που θα αναλάβει να πει την αλήθεια για το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, όταν ακόμα ο Μαθιός θα είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Για την ακρίβεια, η αποκάλυψη θα γίνει στο δωμάτιο του Μαθιού, ενώ παρόντες θα είναι μόνο η Βασιλική και ο Νικηφόρος. «Ελα πιο κοντά παιδί μου», θα του πει αρχικά και ο Νικηφόρος θα την παρακαλέσει να μην του ζητάει να πάει στο πλάι του φονιά του πατέρα του. Τότε η μητέρα του θα του πει: «Κάνεις λάθος, αγόρι μου. Μπορεί να είναι ο φονιάς του Στεφανή, αλλά όχι του πατέρα σου». «Τι είναι αυτά που λες, μάνα;», θα τη ρωτήσει ο νεαρός άντρας και η Βασιλική δεν θα χάσει άλλο χρόνο. «Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου, Νικηφόρε».

Ο Νικηφόρος κλείνεται σε μοναστήρι

Πυροβόλησε τον Μαθιό και λίγο αργότερα μαθαίνει ότι αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας. Η ζωή του Νικηφόρου ανατρέπεται σε μια στιγμή και ανήμπορος να το διαχειριστεί, αποφασίζει να φύγει μακριά. Για την ακρίβεια, έπειτα από προτροπή του παπα-Μιχάλη, θα βρεθεί στο μοναστήρι για να συζητήσει με τον γέροντα Φιλόθεο και να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Κανείς όμως δεν θα ξέρει πού βρίσκεται, γεγονός που θα προκαλέσει ανησυχία σε όλους και κυρίως στη Βασιλική. Η επιστροφή του θα σημάνει την αρχή του καλού. Μία από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει θα είναι να μιλήσει στον Μαθιό. «Θέλω να το προσπαθήσω μαζί σου. Δεν ξέρω αν θα μας βγει, αλλά θέλω να έχω κάνει αυτό το βήμα. Δεν κρατάω πια μίσος μέσα μου, Μαθιό. Δεν κατάφερα να δεχτώ τον φόνο που έκανες, απλώς το μίσος μου έγινε τώρα πόνος», θα του πει και ο άντρας της Βασιλικής θα αρχίσει να τρέφει ελπίδες για τη σχέση τους.

Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον γάμο Αστέρη - Αργυρώς

Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή όπου η Καλλιόπη, από το νοσοκομείο που θα νοσηλεύεται ο Μαθιός, θα συνειδητοποιήσει πως ο Αστέρης και η Αργυρώ ετοιμάζονταν να παντρευτούν πίσω από την πλάτη της και αυτό γιατί θα τους δει ντυμένους στα λευκά. Το σοκ της θα είναι μεγάλο και το ζευγάρι θα προσπαθήσει να της ζητήσει συγγνώμη, όμως μια νέα σελίδα θα ξεκινήσει στη σχέση της με τη νύφη της όταν Αστέρης και Αργυρώ αποφασίσουν να κάνουν ανοιχτό και μεγάλο γάμο και ζητήσουν την ευχή της. Η «καπετάνισσα» όχι απλά θα τους τη δώσει με όλη της την καρδιά, αλλά και θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας του μεγάλου αρραβώνα τους. Συγκεκριμένα, τους λέει: «Να αρραβωνιαστείτε και να παντρευτείτε. Και αυτή τη φορά θα είμαι εκεί πρώτη απ’ όλους».

Το ύπουλο σχέδιο του Αντρέα

Επιστρέφει στην Ανω Ποριά για να τιμήσει το αίμα της οικογένειάς του που χύθηκε και τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Ούτε καν όλο το χωριό που είναι αποφασισμένο να κάνει σασμό. Βλέποντας λοιπόν τη διάθεση όλων να σταθούν απέναντί του αν δεν συναινέσει με τον τρόπο του για ειρήνη με τους Σταματάκηδες, αποφασίζει να φέρει σε πέρας ένα σχέδιο. Να δείξει πως ναι μεν δεν συμφωνεί με τη συμφιλίωση μεταξύ των δύο οικογενειών, δεν θα μπει όμως στη διαδικασία να σταματήσει τις διεργασίες. Σκοπός του είναι να κάνει το μεγάλο χτύπημα σε Μαθιό και Αστέρη, όταν κανείς δεν θα το περιμένει.

Οταν ο Αντρέας γνώρισε την Εύα Φαρμάκη

Μόνο για να ερωτευτεί δεν έχει έρθει στη Ανω Ποριά ο Αντρέας Βρουλάκης. Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη θα του χτυπήσει την... πόρτα όταν δει ξαφνικά μπροστά του την Εύα Φαρμάκη, την αδελφή του Ευθύμη, που έρχεται στο χωριό για να μάθει τι συνέβη με τον αδελφό της. Θα προσπαθήσει να μάθει τα στοιχεία της, πώς τη λένε, πού μένει και τι ζητάει, θα την ψάξει, όμως η Εύα θα δείξει πως δεν έχει καιρό για νέες γνωριμίες. Για την ακρίβεια, αρχικά θα προσπαθεί να τον αποφύγει. Εκείνος πάντως θα μπει στη διαδικασία ακόμα και στον Τηλέμαχο να μιλήσει για το πώς ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά.

Ο Νικηφόρος μαυρίζει το μάτι του Μανόλη

Ο Μανόλης από τα πρώτα επεισόδια του γ΄ κύκλου θα παραδεχτεί στον κολλητό του πως γνώριζε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και αυτό θα φέρει ρήξη ανάμεσά τους. Για την ακρίβεια, ο γιος της Βασιλικής θα επιτεθεί στον παιδικό του φίλο χτυπώντας τον, όσο ο Μανόλης θα προσπαθεί να του εξηγήσει πως ο λόγος που δεν του μίλησε τόσα χρόνια είναι γιατί δεν ήθελε να τον πληγώσει. Ο απολογισμός του τσακωμού τους θα είναι μελανιές και ένα μαυρισμένο μάτι του Μανόλη, όμως η φιλία τους δεν θα καταστραφεί. Οταν και οι δύο ηρεμήσουν, θα κάνουν μια νέα αρχή.

Η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Βαγγέλη

«Πες ό,τι γνωρίζεις, μήπως και σώσεις τον εαυτό σου. Υπάρχει η Ντίνα εκεί έξω που σε περιμένει για να κάνετε μια νέα αρχή», θα του πει η Στέλλα που θα αποφασίσει να αναλάβει την υπόθεσή του, όμως ο Βαγγέλης Πανταζής μέχρι τελευταία στιγμή δεν θα προδώσει το αφεντικό του. Δεν θα μιλήσει ούτε όταν βρουν τον Ευθύμη Φαρμάκη νεκρό. Η Στέλλα θα είναι εκείνη που θα τον οδηγήσει τελικά στην αγκαλιά της αγαπημένης του και θα τον συμβουλέψει να μείνει μακριά από μπλεξίματα στο μέλλον.

Η Αιμιλία φεύγει για Αθήνα

Δεν εγκαταλείπει μόνο την εισαγγελία της Ανω Ποριάς αλλά και τους δύο άντρες της ζωής της, Δημήτρη και Παύλο. Η Αιμιλία Ξενάκη θα δεχτεί την πρόταση που θα της κάνουν για την εισαγγελία Αθηνών, θα μαζέψει τα πράγματά της και έπειτα από ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη που θα της ετοιμάσουν, θα φύγει για πάντα από την Κρήτη.

Το κύμα ξεβράζει τον Ευθύμη

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τον Παύλο να πετά τον φίλο του στη θάλασσα, όμως λίγο καιρό αργότερα, το κύμα θα τον ξεβράσει και το άψυχο σώμα του θα βρουν κάτι ψαράδες. Ο Αντώνης και η ομάδα του θα σοκαριστεί γιατί περίμεναν πως ο σκοτεινός άντρας είχε φύγει εκτός Κρήτης, όμως αμέσως θα ξεκινήσουν τις έρευνες να βρουν ποιος τον σκότωσε. Λίγο αργότερα, η Στέλλα θα επικοινωνήσει με τον συμβολαιογράφο του Ευθύμη, ο οποίος και θα την ενημερώσει για την ύπαρξη μιας διαθήκης. Σύμφωνα με αυτή, θα αφήσει τις επιχειρήσεις του στη Στέλλα και το οινοποιείο που τόσο αγαπούσε στον Παύλο... Κανείς από τους δύο όμως δεν θα ξέρει αν θα κάνει αποδοχή κληρονομιάς. «Δεν βρίσκω τον λόγο να σου χαρίσει κάποιος τη μισή του περιουσία αν δεν είχε κάτι ιδιαίτερο μαζί σου», θα πει ο Τάσος στη Στέλλα και εκείνη θα του ξεκαθαρίσει: «Δεν συνέβη ποτέ τίποτα μεταξύ μας. Ισως και να είχε συναισθήματα για μένα, τι να πω;», θα απαντήσει, ενώ ο Παύλος θα της εξηγήσει πως ο Ευθύμης άφησε τα υπάρχοντά του σε άτομα που είχε ψηλά και ήξερε πως θα τα τιμήσουν.

Η Θοδώρα ξεκινά προετοιμασίες γάμου!

Βλέποντας την κοιλίτσα της να φουσκώνει, θα αποφασίσει να ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου της γιατί δεν θα θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. «Η κοιλίτσα έχει αρχίσει να φαίνεται και ο γάμος πρέπει να γίνει γρήγορα, μαμά. Πάω να τα κανονίσω με την κουμπάρα», θα πει στην Αννα. Ο Γιώργος δεν θα τη βοηθήσει γιατί οι υποθέσεις που θα τρέχουν στο τμήμα δεν θα του αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο, γεγονός που θα προκαλεί συνεχώς την γκρίνια της.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.