Ads Top

Ο Ποντένσε φόρεσε ξανά την εμφάνιση του Ολυμπιακού και πήγε στο «Γ. Καραϊσκάκης»! (pics)


Ο Ντανιέλ Ποντένσε φόρεσε ξανά την εμφάνιση του Ολυμπιακού με το νούμερο "56" και πήγε στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους "ερυθρόλευκους" να αναφέρουν "ωραίο να επιστρέφεις πίσω στο σπίτι".

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι με τον Πορτογάλο εξτρέμ να συμφωνεί σε όλα με τους ερυθρόλευκους ώστε να έρθει ως δανεικός από τη Γουλβς, να ανακοινώνεται την Δευτέρα (4/9) το βράδυ και να δηλώνεται και στη λίστα για τα ματς του Europa League.




Ο Ποντένσε ήρθε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Ελλάδα και μετά από κάποιες ώρες ξεκούρασης πήγε για τις απαραίτητες εξετάσεις και εργομετρικά τεστ ενώ λίγη ώρα αργότερα φόρεσε και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα με το "Νο" 56 και πήγε στο "Γ. Καραϊσκάκης", βρέθηκε ξανά στα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μάλιστα βγήκε φωτογραφία μπροστά από εικαστικό της ανακοίνωσης του και με χαρακτηριστικές κινήσεις έδειξε πως είναι εδώ. Αυτό έγραψε και ο λογαριασμός του Ολυμπιακού στο twitter.



Εν συνεχεία έκατσε και στις εξέδρες του γηπέδου του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους να συνοδεύουν τις σχετικές φωτογραφίες με τη λεζάντα: "Είναι ωραίο να επιστρέφεις πίσω στο σπίτι".

Ενώ στο πρώτο σύντομο μήνυμα του ανέφερε: "Γειά σας, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ευχαριστώ για την υποστήριξη σας, εύχομαι να τα πούμε σύντομα στο γήπεδο".

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Ποντένσε στο "Γ. Καραϊσκάκης":








Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.