Ads Top

Μεγάλη ανατροπή στο OPEN: Εκτός Σαββατοκύριακου η Ναταλί Κακκαβά


Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα αναλάμβουν την πρωινή ζώνη του OPEN. Μπορεί οι μέρες να περνούν αλλά το τοπίο γίνεται ακόμα πιο θωλό, μιας και νέα ονόματα πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Αρχικά, με το τέλος της καθημερινής εκπομπής "Καλοκαίρι Yes" ακουγόταν έντονα ότι θα συνεχίσει η ίδια ομάδα και θα μεταφερθεί στην νέα εκπομπη του Σαββατοκύριακου. 




Μια πληροφορία, που όπως όλα δείχνουν δεν ισχύει γιατί οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν άλλα σχέδια.

Αναλυτικότερα, αρκτετά ψυλά στην λίστα τους βρισκόταν μέχρι πρότινος η Ναταλί Κακκαβά που την έχουμε ξανάδει στο OPEN. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή "Πάμε Δανάη" έχει γίνει αλλαγή της τελευταίας στιγμής και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εφόσον δεχτεί θα αναλάβει τα ηνία της εκπομπής.




Οι συζητήσεις, η Κατερίνα Στικούδη και ο Φοίβος Παπαδάκης



Πάντως και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια εδώ και αρκετό καιρο ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή και δεν είναι απίθανο να την δούμε στο OPEN. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει γίνει και μια τηλεφωνική συζήτηση με στελέχη της Barking Well.



Την ώρα που αναζητείται ο κεντρικός παρουσιαστής, ο Φοίβος Παπαδάκης έχει δώσει τα χέρια με το κανάλια για να αναλάβει το ενημερωτικό κομμάτι ανεξαρτήτως συτελεστών. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη δεν θα είναι στο πρωινό αλλά θα την δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν μέσα από το Just the 2 of us.

Άγωστο παραμένει το πότε θα κάνει πρεμιέρα η συγκεκριμένη εκπομπή πρεμιέρα με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για τέλη Οκτωβρίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.