Ads Top

Χαμός στο OPEN: Από αναβολή σε αναβολή η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη


Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Ελένη Τσολάκη θα αντικαταστήσει την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN μετά την αποχώρησή της, "μετακομίζοντας" από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην καθημερινή. 

Μάλιστα, έχει διαρρεύσει και ο τίτλος της νέας εκπομπής.




Την Δευτέρα 18/9 επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της, κάτι που τελικά όμως δεν συνέβη. Την Παρασκευή 15/9 με αλλαγή προγράμματος που ήρθε στους τηλεοπτικούς συντάκτες ζητήθηκε αναβολή. 

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, η πρεμιέρα δεν είχε σκοπό να πραγματοποιηθεί ούτως ή άλλως τη συγκεκριμένη ημέρα.




Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN



Κι αυτό διότι το πλατό δεν είναι έτοιμο. Από τότε που η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία της με το κανάλι και πως θα βρεθεί στον ΑΝΤ1, "ξυλώθηκε" όλο το στούντιό της. 



Έτσι, ανακοινώθηκε απλώς μία ημερομηνία, η οποία σηματοδοτεί την ημερομηνία εργασίας και τίποτα παραπάνω, χωρίς να υπάρχει πράγματι σκοπός για την έναρξη της του νέου πρωινού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αρμόδιοι αναφέρουν πως η πρεμιέρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και συγκεκριμένα στις 2/10, όμως από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές και τα συμβόλαια δεν έχουν κλείσει, όλα μπορεί να ανατραπούν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, η ίδια αναμπουμπούλα επικρατεί και όσον αφορά στην αντικατάσταση της Ελένης Τσολάκη το Σαββατοκύριακο, με τα πρόσωπα που συζητούν για την θέση της να είναι πολλά, χωρίς πάλι να υπάρχει κάποια συμφωνία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.