Ads Top

My Style Rocks: Ποια είναι η Απολλέων και πού την έχουμε ξαναδεί


Όλοι οι τηλεθεατές προσπαθούσαν να θυμηθούν που έχουν ξαναδεί την Απολλέων.. 

 Η Απολλεών ξεχώρισε στην πρεμιέρα του My Style Rocks, ενώ βγήκε ήδη νικήτρια της ημέρας. Ο δημοφιλής λογαριασμός της στο TikTok. Όταν είχε πάει στο Shopping Star και είχε κερδίσει.




Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) το My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε για 6η χρονιά στον ΣΚΑΙ, γεμάτο νέα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις.

Η Κατερίνα Καραβάτου, υποδέχτηκε τις δέκα διαγωνιζόμενες, οι οποίες φαίνεται πως έχουν πάει "καλά διαβασμένες φέτος", αλλά και την κριτική επιτροπή, που έχει ένα καινούργιο μέλος: την Σοφία Χατζηπαντελή.



Ήδη από την πρώτη μέρα ξεχώρισαν κάποια κορίτσια, όχι τόσο για το στυλ τους, αλλά για την δυναμική προσωπικότητά τους. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι "φαρμακερές" ατάκες, όπως και τα "beef" μεταξύ των παικτριών, οι οποίες προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο παιχνίδι με το "καλημέρα σας".

Μία από αυτές είναι η Απολλεών, η οποία ξεχώρισε, αρχικά, λόγω του ονόματός. Φυσικά, ρωτήθηκε για αυτό από τους κριτές και δήλωσε πως θα εξηγήσει κάποια άλλη στιγμή από πού προέρχεται.



Πρόκειται για την παίκτρια που "εγκαινίασε" τη φετινή σεζόν, αφού ήταν η πρώτη που έκανε πασαρέλα χθες και παρουσίασε τον εαυτό της και το outfit της. Η Απολλεών, μάλιστα, κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αναδειχθεί σε νικήτρια της ημέρας!

Ποια είναι η Απολλεών - Το πραγματικό της όνομα

Το πραγματικό της όνομα είναι Αθηνά Αουρσαλίδου και έρχεται από την Θεσσαλονίκη, ενώ ίναι παντρεμένη με τον 5ο παγκοσμίως πρωταθλητή TaeKwonDo Στέφανο Κωνσταντινίδη και έχουν έναν γιο 5 χρονών.

@apol_leon

Ειναι μην παρω φορα 🌪️

♬ πρωτότυπος ήχος - Tiktoker_kai_kala
Έχει εργαστεί στο χώρο των πωλήσεων αλλά και ως αεροσυνοδός ενώ από το 2018 έχει τη δική της boutique με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Οι σπουδές της δε σχετίζονται με τη μόδα, θεωρεί όμως πως έχει «αντίληψη εικόνας» ενώ της αρέσει στο ντύσιμο να υπάρχει μια… «χαοτική αρμονία». Δεν της αρέσει το «χωρίς νόημα γυμνό» και θα ήθελε να δει στις συμπαίκτριες της, στιλιστικό χαρακτήρα. Δεν είναι fan των εταιρειών fast fashion, ωστόσο δεν τις απορρίπτει.
@apol_leon Get ready for hubbys birthday 🥳 #apol_leon #styleinfluencer #personalstyle #styleinspo #foryou #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - apol_leon

Έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων στο TikTok αλλά και στο δρόμο για τον μαξιμαλισμό της εμφάνισης της και δεν έχει διστάσει να απαντήσει.

Στο My Style Rocks έρχεται για να κάνει ευρέως γνωστή την έννοια του μαξιμαλισμού στα ρούχα και να απορρίψει την έγνοια «του τι θα πει ο κόσμος».
@apol_leon They told me it’s Maroccan vibe 🌸 #apol_leon #foryou #greektiktok #fyp #styleinspo #styleinfluencer #personalstyle #maximalist #styling #ootd #grwm ♬ πρωτότυπος ήχος - apol_leon

Από πού την ξέρουμε - Το TikTok και το Shopping Star

Πολλοί από τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter, σχολίασαν πως κάτι τους θυμίζει η Απολλεών. Και είχαν δίκιο, καθώς, εκτός του ότι διατηρεί λογαριασμό στο TikTok όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, ανεβάζοντας διάφορα βίντεο και αλληλεπιδρώντας με τους ακόλουθούς της.

Σχεδόν όλα τα βίντεο που αναρτά έχουν να κάνουν με τη μόδα, αφού αφορούν τη δημιουργία διάφορων outfits και το "χτίσιμο" ενός ντυσίματος.

Αγαπημένη της ατάκα, που την χρησιμοποιεί συνεχώς για να χαιρετήσει τους ακόλουθούς της, είναι το "καλημέρα γλυκά μου σοκοφρετίνια".

Εκτός, όμως, από αυτό, γνωρίζουμε και από αλλού την Απολλεών, καθώς είχε συμμετάσχει σε παλιό επεισόδιο του Shopping Star, όπου είχε κερδίσει!

Συγκεκριμένα, είχε λάβει μέρος το 2022 και το concept που είχε ήταν "Guest κριτής στο GNTM". Τότε, είχε παρουσιαστεί με το πραγματικό της όνομα, αλλά δεν είχε κρύψει τίποτα από την προσωπικότητά της.

Το look της είχε ξεχωρίσει και έτσι κατάφερε να βγει πρώτη, αφού η Βίκυ Καγιά της έβαλε την υψηλότερη βαθμολογία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.