Ads Top

Χώρισαν Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας; | H αποκάλυψη της Βρισηίδας (vid)


Η απάντησή της στις φήμες χωρισμού με τον Σπύρο Μαρτίκα...

Τη δική τους απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει έδωσαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.





«Δε ξέρω αν ο γάμος είναι κάτι που θα...»



«Πήγα στην οικογένειά μου για δυο εβδομάδες, να ξεκουραστώ, ο Σπύρος έπρεπε να μείνει Αθήνα για να δουλέψει κι επειδή ήμασταν χωριστά για δυο εβδομάδες έγραψαν ότι χωρίσαμε, αλλά όχι.



Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς μου…. Δε ξέρω αν ο γάμος είναι κάτι που θα έρθει σύντομα. 

Ο Σπύρος έλειπε τόσο καιρό στο Survivor, στο προηγούμενο ήμασταν μαζί, δεν έχουμε περάσει πολύ καιρό σαν φυσιολογικό ζευγάρι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου, με τον Σπύρο Μαρτίκα να συμφωνεί με τη σύντροφό του.



«Δε γνωρίζω τι μου λες. Εγώ έκανα ένα Tik Tok trend απλά επειδή ήταν trend εκείνη την περίοδο. Κι εγώ το είδα από κάπου αλλού, κάποιες άλλες το κάνανε πρώτες, κάποιες άλλες το κάνανε μετά από μένα. 

Ποιος έκανε πρώτος τι, φαίνεται στις ημερομηνίες κάτω από τα βίντεο», είπε σε άλλο σημείο η Βρισηίδα Ανδριώτου για το περιβόητο βίντεο με τις φίλες φίδια και την Ιωάννα Τούνη.

«Θα πήγαινα για καφέ με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκειμένου να της πω face to face αυτά που ενόχλησαν», ανέφερε τέλος η Βρισιήδα Ανδριώτου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.