Ads Top

Νέα εξέλιξη για το ΠΑΟΚ-Άρης!


Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη το πρωί, 09:00, θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αυτού με τον Άρη. 

Πρόκειται για σοβαρή ένδειξη ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή θα διεξαχθεί κανονικά, αν και προ λίγων ωρών έγινε γνωστό ότι η Ελληνική Αστυνομία έστειλε αίτημα με το οποίο ζητούσε την αναβολή του.




Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από τα 15€ μέχρι και τα 150€.


Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο λόγος για τον οποίο η ΕΛΑΣ ζήτησε την αναβολή του ματς ήταν η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ. 



Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι η επίσκεψη του στην πόλη θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα, και θα αναχωρήσει για την Αθήνα ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. 

Κάτι που σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη Θεσσαλονίκη, ουσιαστικά οδήγησε και τον ΠΑΟΚ στην απόφαση να εκδώσει την ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτήριων εκτιμώντας ότι τελικά δεν θα υπάρξει κάποιοι πρόβλημα για την διεξαγωγή του ματς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.