Ads Top

Η ανάρτηση Ευρυδίκης Βαλαβάνη προκάλεσε το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή!


Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 23/9 ο Κώστας Τσουρός με την εκπομπή του "Ακόμα δεν είδες τίποτα", στο πάνελ της οποίας βρίσκεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Λίγες ώρες αργότερα, η τελευταία προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία μιλούσε για το νέο της αυτό βήμα, δίνοντας ραντεβού με το κοινό της για τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα της σεζόν.




«Η χαρά μου είναι μεγάλη και νιώθω τυχερή που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο καλούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Από εδώ και στο εξής θα δίνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο @akomadeneidestipota_! Φυσικά στο @megatvcom, το καλό!», έγραψε.






Το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή κάτω από την ανάρτηση της Βαλαβάνη και η αντίδραση του Βασάλου



Κάτω από την ανάρτηση αυτή υπήρξε ένα σχόλιο που κέντρισε το ενδιαφέρον των ακόλουθών της. 

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία φημολογούνταν πως υπήρξε κάποιο φλερτ με τον πρώην της, Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, θέλησε να της δείξει την στήριξή της και της σχολίασε με μερικά emoji.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την άλλη πλευρά, αν και συνηθίζει να σχολιάζει κάτω από τα post της, αυτή τη φορά αρκέστηκε απλά στο να κάνει like.


Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε πει: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται ή λέγεται».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.