Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Ξεψυχάει στα χέρια του Αστέρη και πεθαίνει


Τα spoilers επιβεβαιώνονται, αγαπημένος πρωταγωνιστής πεθαίνει στη σειρά "Σασμός"..

Ο Σασμός αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 25/9 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και τα πρώτα επεισόδια πρόκειται να είναι συγκλονιστικά. 
Αφού η δεύτερη σεζόν, έμεινα στον πυροβολισμό του Μαθιού, χωρίς να βλέπουμε αν τελικά ο Νικηφόρος τον σκότωσε.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τα ουρλιαχτά της Βασιλικής όταν ενημερώνεται από το γιο της για την πράξη του, αλλά και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να επηρεάζονται από τις συμφορές που έχουν "καλύψει" ξανά το χωριό τους.Σε ένα από τα επεισόδια σύμφωνα με την Κατερίνα Παναγιαννοπούλου και το TiviΣήριαλ, θα δούμε πως η γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη ξέρουν τον πραγματικό λόγο που ο Αντρέας Βρουλάκης θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες, όμως δεν θέλουν να το παραδεχτούν ούτε στους ίδιους τους εαυτούς τους. 

Με την ελπίδα ότι πλέον ένα παιδί φέρει το αίμα και των δύο οικογενειών, πιστεύουν ότι θα του αλλάξουν άποψη. Ομως στις φλέβες του Αντρέα κυλάει μόνο μίσος για την οικογένεια της Καλλιόπης και είναι έτοιμος να βάλει και τη ζωή του σε κίνδυνο προκειμένου να μη γίνει ο σασμός για τον οποίο κάνουν όλοι λόγο το τελευταίο διάστημα.

Ο πρώτος που θα του μιλήσει θα είναι φυσικά ο Παύλος, αλλά τα δύο ξαδέλφια θα φτάσουν στο σημείο να τσακωθούν. Στην ίδια διαδικασία θα μπει λίγο αργότερα και ο παπα-Μιχάλης που ξέρει τον Αντρέα από μικρό παιδί, όμως η τύχη του θα είναι παρόμοια με αυτή του Παύλου. Τα λόγια του για τον επικείμενο σασμό θα πέσουν στο κενό αλλά ο παπάς δεν θα πάψει να ελπίζει. Η γιαγιά Ειρήνη θα είναι η τελευταία που θα κάνει μια προσπάθεια να του ζητήσει να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του, για χάρη του μικρού Πετρή.

Πιο συγκεκριμένα, θα καλέσει τον Αντρέα, τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο στο σπίτι της για να τους πει πως αν δεν δεχτούν τον γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ, θα τους ξεγράψει από ανίψια της. Στο κατώφλι της όμως, τη μέρα της μεγάλης συνάντησης, θα εμφανιστεί μόνο ο Αντρέας, ο οποίος και έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο θέλει να του μιλήσει. «Κατέω τι θέλεις να μου πεις. Για τους αρραβώνες, τον σασμό και άλλες τέτοιες κουζουλάδες. Λυπάμαι, θεία, που τα χρόνια έχουν θολώσει τη ματιά σου», της λέει από την αρχή χωρίς μισόλογα και εκείνη του απαντά: «Αυτά τα μάτια μόνο ασχήμια και μίσος έχουν δει όλα αυτά τα χρόνια που εσύ γύρναγες στις θάλασσες του κόσμου. Μάθε να ξεχωρίζεις το καλό με το κακό. Επειδή το καλό είναι σπάνιο και όταν συμβεί λάμπει όπως ο χρυσός στο χώμα».

Ο Αντρέας δεν θα μπορέσει να συγκρατηθεί όμως περισσότερο: «Το χώμα που θάψαμε τους δικούς μας ανθρώπους; Γι’ αυτό μιλάς;». Η γιαγιά Ειρήνη θα του πει: «Για το χώμα που φυτεύτηκε ένας σπόρος ειρήνης και ομόνοιας, που έβγαλε έναν καρπό που αστράφτει» και ο Αντρέας θα της απαντήσει: «Ενα κοπέλι από αίμα δύο εχθρών; Αυτός ο σπόρος είναι βρόμικος, σάπιος».

Η γιαγιά Ειρήνη θα χάσει την ψυχραιμία της και θα του πει ότι είναι άδικος. «Αδικο; Ενδιαφέρουσα λέξη. Θες να μιλήσουμε για αδικίες λοιπόν; Οπως αυτή απέναντι στη μάνα μου; Ξέρεις άλλωστε για τη σχέση της μάνας μου με τον Ρούσσο Σταματάκη. Αυτός τη σκότωσε, θεία. Τον αγαπούσε κι εκείνος την κορόιδευε», θα της τονίσει. Η γιαγιά θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, ο Αντρέας όμως δεν θα πτοηθεί: «Τι σόι άντρας ήταν αυτός που την τραβολογούσε, την έριξε στο κρεβάτι του, έκανε το κέφι του αλλά δεν την αποκατέστησε; Κανένα κοπελάκι ήταν να ακούει τους γονείς του; Και όταν η μάνα μου παντρεύτηκε τον πατέρα μου, γιατί δεν την άφησε ήσυχη; Γιατί την κυνηγούσε ακόμη;».

Η γιαγιά Ειρήνη τότε θα του θυμίσει: «Αγαπιόντουσαν. Η αγάπη δεν έχει λογική». «Και έχει λογική ότι αγαπούσε τη μάνα μου αλλά πήγε και στεφανώθηκε με άλλη; Ποτέ δεν το είπαμε ανοιχτά αλλά όλοι ξέρουμε ότι πήρε τη ζωή της μονάχη της. Αυτοκτόνησε από τον καημό της που δεν μπορούσε να είναι μαζί του. Οχι μόνο δεν θα τους το συγχωρήσω ποτέ, αλλά και δεν θα ησυχάσω αν δεν τους δω να καταστρέφονται», είναι τα τελευταία του λόγια πριν φύγει από το σπίτι της θείας του, όντας έξαλλος. Εκείνη πάντως θα σωριαστεί στην καρέκλα της...

Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει στον Σασμό...

Τη γιαγιά Ειρήνη βρίσκει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο Αστέρης, που φτάνει στο σπίτι της αμέσως μετά την κουβέντα εκείνης με τον Αντρέα. «Σκοτάδι, εκύκλωσε το σπίτι μας. Οι μέρες μαυρίσανε, κατράμι εγινήκανε. Και το αίμα τρέχει χωρίς σταματημό. Τρεχάτε να σωθείτε», θα του πει πριν καρφώσει το βλέμμα της στο κενό. Εκείνος σε πανικό θα προσπαθήσει να δει αν η γιαγιά της αγαπημένης του έχει σφυγμό, θα προσπαθήσει να τη συνεφέρει, αλλά τελικά θα καλέσει ένα ασθενοφόρο. Στο μεταξύ θα πάρει στο τηλέφωνο και την Αργυρώ που λίγα τετράγωνα πιο μακριά, στο μαγαζί του Παντελή, ετοιμάζει τους αρραβώνες της μαζί του. Αργυρώ και Μαρίνα θα τραπούν σε φυγή προκειμένου να βρεθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο πλευρό της γιαγιάς. Ο Δημήτρης Μαραθάκης θα αποφανθεί όταν τις δει πως η γυναίκα έχει υποστεί οξύτατο έμφραγμα του μυοκαρδίου. «Είναι δύσκολο να πούμε από τώρα αν θα ζήσει. Η κατάστασή της αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Πρέπει όμως να είστε όλοι προετοιμασμένοι για το χειρότερο». Ολοι, περίλυποι, κάνουν την προσευχή τους…

Ο Αντρέας ζητά συγχώρεση από τη θεία του

Ο Αντρέας μαθαίνει πως μετά την κουβέντα τους η γιαγιά Ειρήνη είναι στο νοσοκομείο και τρέχει κοντά της. Με ειδική στολή μπαίνει στην εντατική και πάνω από το προσκεφάλι της τής λέει: «Σχώρα με, θεία. Είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που ήθελα να πάθει κακό. Γιατί ενώ ήξερες την παράνομη σχέση της μάνας μου, τση συμπαραστάθηκες χωρίς να ζητήσεις αντάλλαγμα. Και όταν έφυγε από τη ζωή, έδωσες μάχη να μην πουν κουβέντα για εκείνη. Σου μίλησα άσχημα και απότομα. Ο πόνος μου μιλούσε θεία, συγχώρεσέ με. Και αν μου πάθεις κακό και είμαι εγώ η αιτία, θα ανοίξω με τα χέρια μου το χώμα και θα μπω μέσα. Δεν θα φύγεις μονάχη, θα έρθω μαζί σου, παρέα», της λέει με δάκρυα στα μάτια, ενώ η γιαγιά Ειρήνη ανταποκρίνεται στα λόγια του, κουνώντας τα δάχτυλά της.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.