Ads Top

Κορυφαίος σε όλη την Ευρώπη ο Τσιμίκας!


Απίθανο στατιστικό για τον Κώστα Τσιμίκα που πέτυχε μία τρομερή επίδοση με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024..

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του αφού αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τη φανέλα της Λίβερπουλ, η οποία μάλιστα εμφανίζεται έτοιμη να τον ανανεώσει μέχρι το 2027, ενώ έχει καθιερωθεί στην Εθνική ομάδα. 




Ο διεθνής μπακ είναι από τα βασικά στελέχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ο Γκουστάβο Πογέτ ποντάρει πολλά πάνω του.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα μέσω της σελίδας «WhoScored.com», ο Τσιμίκας κατέχει πλέον την πρωτιά σε ένα στατιστικό που δύσκολα θα φανταζόταν κανείς πως θα μπορούσε να βρίσκεται Έλληνας ποδοσφαιριστής και μάλιστα αμυντικός. 



Ο άσος των «reds» λοιπόν είναι πρώτος στη λίστα των ντριμπλέρ στα προκριματικά του Euro, ανάμεσα σε 85 παίκτες που έχουν επιχειρήσει πάνω από δέκα ντρίμπλες.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό του φτάνει το 93,3% καθώς έχει επιχειρήσει 16 εκ των οποίων οι 14 ντρίμπλες είναι πετυχημένες. 

Ο Τσιμίκας έχει παίξει στα τέσσερα από τα πέντε ματς των προκριματικών και έχασε το τελευταίο με το Γιβραλτάρ, χωρίς λόγο μάλιστα, αφού όπως αποδείχθηκε η ΕΠΟ έκανε γκάφα και δεν ήταν τιμωρημένος με κάρτες.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.