Ads Top

«Χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να..» - Η σπάνια εξομολόγηση Γιώργου Λιανού για το διαζύγιο με την Ανδροτσάκη


Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, η οποία έκανε πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 18/9, και μίλησε για την καριέρα του και τα επόμενα σχέδιά του, τα οποία περιλαμβάνουν το νέο ριάλιτι επιβίωσης, I'm a celebrity get me out of here, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, "ανοίχτηκε" σχετικά με το διαζύγιό του με την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, αλλά και για την σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, με την οποία απέκτησε μία κόρη στην πορεία, εξηγώντας πως χρειάστηκε βοήθεια για να μπορεί να διαχειριστεί σωστά τις αλλαγές αυτές, και ο ίδιος, αλλά και τα παιδιά του.





Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το διαζύγιο και τα παιδιά του



«Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα. Όσο μπορείς με 4 παιδιά. Οι Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου. Νομίζω ότι εκεί και τα παιδιά ζουν κάποιες άλλες εποχές τις οποίες είχαμε εμείς. Ελεύθερα στην πλατεία, χωρίς άγχος. 

Είναι δύσκολο να είσαι πατέρας τεσσάρων παιδιών, μία κατάσταση πολύ περίεργη, με πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες», είπε αρχικά για τις διακοπές του τις οποίες πέρασε στο πλευρό της συντρόφου του.



Για την προσαρμογή των παιδιών του στη νέα του ζωή, ανέφερε: «Όταν αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην προσωπική μου ζωή ήταν μία δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου. 

Ζήτησα τις κατάλληλες συμβουλές για να διαφυλάξουμε την ψυχική ισορροπία των παιδιών. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά και είμαστε ευτυχισμένοι. Έχω υπομονή, απλά τα παιδιά μου είναι διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και καινούριες "πίστες". Όσο λείπω για δουλειά προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά μου».



Για το νέο του πρότζεκτ, επισήμανε: «Το I’m a celebrity get me out of here είναι κάτι καινούριο και θέλω πολύ να δω πώς θα πάει. Θα γίνονται παιχνίδια μέσα στη ζούγκλα και θα υπάρχει διαβίωση αλλά όχι σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Η σχέση μου με τον Ατζούν είναι εξαιρετική, έχει ένα στυλ οικογενειακό στον τρόπο που γίνεται η παραγωγή».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.