Ads Top

Αποχώρησε ξαφνικά λίγο πριν την πρεμιέρα: Αποχώρηση «βόμβα» από το Πρωινό για την Ελένη Μενεγάκη


Μια είδηση έκπληξη μετέφερε η εκπομπή Fay's Time χθες 11/9 λίγη ώρα μετά την πρεμιέρα της . Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε μια μεταγραφή "βόμβα" για την τηλεόραση, αφού έγινε εντελώς ξαφνικά.




Πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο της τηλεόρασης το οποίος βρισκόταν στην ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και όπως είχε ειπωθεί θα συνέχισε και φέτος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, λίγο πριν την πρεμιέρα αποχώρησε για τα μάτια και μόνο της Ελένης Μενεγάκη.

Αυτή η συνεργάτιδα του Λιάγκα αποχώρησε από το Πρωινό

«Ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. είναι φίλη μου πάνω από όλα, μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση, υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι. Είσαι φίλη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, είναι η καλύτερη μαγείρισσα», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στο φινάλε του Πρωινό την περασμένη σεζόν για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.



Η μαγείρισσα ωστόσο φέτος θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο αντικαταστάτης της

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο μετά την ολοκλήρωση του Πρωινού είχε φύγει από την Αθήνα κάνοντας καλοκαιρινές διακοπές οργώνοντας στην κυριολεξία με το σκάφος του τα νησιά και τις παραλίες των Κυκλάδων. Ο παρουσιαστής είχε όλο το χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.



Ωστόσο, ακόμα και στις διακοπές του κράτησε καλές επαφές με την ομάδα του.

Στην Τήνο είχε συναντηθεί με τη Φωτεινή Πετρόγιαννη βγάζοντας ένα insta story με το σεφ, Αλέξανδρο Παπανδρέου αφήνοντας να εννοηθεί, πως εκείνος θα είναι αυτός, που θα πάρει τη θέση της Μπαρμπαρίγου.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.