Ads Top

Τέλος από την τηλεόραση και το θέατρο: Αυτή είναι η νέα δουλειά του Πέτρου Φιλιππίδη


Εκτός τηλεόρασης και θεάτρου παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μήνες μετά την αποφυλάκισή του για τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση, έχοντας μάλιστα προχωρήσει και σε πώληση προσωπικών του αντικειμένων προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για εκείνον και την οικογένειά του.




Τώρα, ο ίδιος φέρεται να αναζητά νέες πηγές εισοδημάτων, με το εν λόγω ρεπορτάζ να θέλει τον γνωστό πρωταγωνιστή να σκέφτεται σοβαρά μεταξύ δύο επαγγελματικών κινήσεων.

Η πρώτη, είναι να αγοράσει άδεια ταξί προκειμένου να γίνει οδηγός και η δεύτερη να ανοίξει καφενείο στον τόπο καταγωγής του, στα Γιάννενα, επιλογές που θα του εξασφαλίσουν ένα ικανοποιητικό μεροκάματο το οποίο σε συνδυασμό με τα δικαιώματα από τις επαναλήψεις των σειρών του, θα διευκολύνουν πολύ την καθημερινότητά του – σε οικονομικό τουλάχιστον επίπεδο.




Αδιανόητο ποσό: Τόσα χρήματα θα κερδίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την επανάληψη του «50 – 50» στο Mega



Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής μέσω του δικηγόρου του σε επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση του εν λόγω ρεπορτάζ.



Την ίδια ώρα, αναμένετι με τεράστιο ενδιαφέρον η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, η οποία όπως το Dailymedia σας έχει γράψει, πρόκειται να είναι LIVE σε τηλεοπτικό σταθμό που ο ίδιος θα επιλέξει αφού πρώτα εξετάσει όλες τις προτάσεις.

Η συνέντευξη αυτή, πάντως, δεν πρόκειται να λάβει χώρα πριν την απόφαση του εφετείου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.