Ads Top

Βίκυ Καγιά: Αυτός την έκανε ρεζίλι στην Βενετία


Η Βίκυ Καγιά δε θέλησε αυτό το καλοκαίρι να χρησιμοποιήσει ιδιαίτερατα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και οι δημοσιεύσεις που έκανε θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν… φειδωλές!

Το γεγονός ωστόσο ότι βρέθηκε στην υπέροχη Βενετία κατά τη διάρκεια του γνωστού φεστιβάλ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο!




Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε λοιπόν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και έκανε ιδιαίτερες εμφανίσεις αφού διαθέτει τόσο το γούστο όσο και τα ανάλογα προσόντα.

Το βράδυ της Πέμπτης (31/8) πήγε στην προβολή της ταινίας Ferrari και έκανε μια πολύ αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί αφού την είδαμε να φοράει μια ολόσωμη φόρμα με παγιέτες, με ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό ντεκολτέ και γυμνή πλάτη. 



Πρόκειται για μια vintage δημιουργία Giorgio Armani από το 1991 ενώ στο πάρτι που ακολούθησε, φόρεσε από πάνω ένα ανδρικό σακάκι.



Το πασίγνωστο μοντέλο, περπάτησε με χάρη στο κόκκινο χαλί και πήρε χρόνο για να ποζάρει στους φωτογράφους αλλά όπως είδαμε στο βίντεο που η ίδια δημοσίευσε, ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει να έρθουν οι επόμενες καλεσμένες οι οποίες περίμεναν στην ουρά.

Η ίδια φάνηκε να παίρνει μία έκφραση απορίας αλλά φρόντισε να φύγει από το σημείο όπου φωτογραφίζονται οι καλεσμένες.

Κάπως έτσι φανταζόμαστε θα νιώθουν και τα μοντέλα want to be που πηγαίνουν στο GNTM και τους μίλαγε σαν τον αδέκαστο Μπάρα!



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.