Ads Top

Αποκάλυψη από Σερβία: Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ


Τι αναφέρουν οι συμπατριώτες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ..

Η ανανέωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αποτέλεσε μία από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν έντονα τον ΠΑΟΚ. 




Από τη πρώτη στιγμή που τέθηκε στο τραπέζι το θέμα της επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών όλα έδειχνα πως το θέμα θα κλείσει θετικά και πως η συμφωνία είτε έτσι, είτε αλλιώς θα ερχόταν.

Άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που είχε αναλάβει τις συζητήσεις με τον διεθνή Σέρβο εξτρέμ. 



Με αυτό τον τρόπο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήθελε να δείξει και εμπράκτως στον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή την εκτίμηση του για τα όσα έχει προσφέρει στον Δικέφαλο έως τώρα.

Έτσι, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να παραμένει κάτοικος Τούμπας έως το 2027 με ένα ισχυρό συμβόλαιο και ουσιαστικά να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ.



Επί της ουσίας, στην περίπτωσή του προσμετρήθηκαν όλα και από τη στιγμή που το πρόσημο κρίθηκε θετικό εκτός της πολυετούς συμφωνίας που σφραγίστηκε από χθες, αναμένεται να αυξηθούν και οι απολαβές του.

Από πλευράς σερβικών ΜΜΕ και με δεδομένη την αδυναμία τους προς το πρόσωπο του Ζίβκοβιτς, έγιναν αναφορές και στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, κάνοντας λόγο για ετήσιες απολαβές ύψους ενός 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, βλέποντας αύξηση, σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιο του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.