Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Αυτός βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου


Κανείς δεν περιμένει μια τέτοια εξέλιξη στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός»..

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.




Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπου η τηλεθέαση θα πιάσει «κόκκινο».


Σασμός επόμενα επεισόδια: Βόμβα στο σπίτι του Παύλου – Αυτός την βάζει





Ο Αντρέας Βρουλάκης επέστρεψε στο χωριό για να βάλει τέλος στα όνειρα αλλά και την οικογένεια των Σταματάκηδων, έχοντας ως σκοπό να απομακρύνει τον Σασμό και να μεγαλώσει την κόντρα των Βρουλάκηδων μαζί τους.

Μάλιστα, δεν θα διστάσει να λάβει δραστικά, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και συγγενείς του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα των Παύλο Βρουλάκη.



Όπως θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια της σειράς, ο Ανδρέας θα βάλει βόμβα στο σπίτι του Παύλου βάζοντας τόσο την περιουσία του όσο και την σωματική του ακεραιότητα σε μεγάλο κίνδυνο.

Σκοπός του είναι μέσα από αυτή την ενέργεια να ενοχοποιήσει τους Σταματάκηδες, όμως για κακή του τύχη, ο Αστέρης θα βοηθήσει τα μέγιστα προκειμένου να σωθεί η ζωή του Παύλου.

Άπαντες θα θορυβηθούν από αυτή την ενέργεια και θα αντιληφθούν πως ο Αντρέας όχι απλά δεν αστειεύεται αλλά είναι ικανός να θυσιάσει τα πάντα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Και ποιος είναι αυτός; Να χυθεί κι άλλο αίμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες αλλά και να μπει ένα φρένο στον πιθανό γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ.

Δείτε το trailer από το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.