Ads Top

Η Μάγισσα Επόμενα Επεισόδια: Αυτός είναι ο δολοφόνος του μωρού


Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, όλη η αλήθεια.. Μια εξέλιξη που δεν περιμένει κανένας τηλεθεατής

Η Μάγισσα πραγματοποίησε τη μεγάλη της πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 με το Twitter να είναι διχασμένο για τη μεγαλύτερη παραγωγή της χρονιάς.




Η σειρά ίσως αλλάξει ώρα προβολής καθώς περιέχει αρκετές βωμολοχίες αλλά και ερωτικές σκηνές με τις 9 το βράδυ να είναι αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο. Την ίδια ώρα μέχρι στιγμής στα νούμερα στην τηλεθέαση βρίσκεται πίσω από τον Σασμό και ο προβληματισμός ίσως ξεκινήσει σύντομα.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Αυτός σκότωσε το μωρό




Η Θεοφανώ θα αποκαλύψει τις δυνάμεις της στον Μάρκο και εκείνος θα αποφασίσει να ζητήσει τη βοήθειά της για να βρουν το δολοφόνο του μωρού του. Την επόμενη ημέρα ο Τζανής επιστρέφει και μία απόφαση του Μιχαήλ τον βγάζει από τα ρούχα του.

Ο Αντρέι συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το φόνο του μωρού. Σύντομα θα ανακαλύψει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Έντρομος ανακαλύπτει πως ο δολοφόνος προέρχεται μέσα από τον πύργο της οικογένειας. Άμεσα πληροφορεί τον Μιχαήλ για ότι ανακάλυψε. Όλη η οικογένεια πλέον ανησυχεί καθώς υπάρχει ένας προδότης ανάμεσά τους.



Ο Μιχαήλ αρχίζει να βλέπει παντού εχθρούς, ακόμη και ανάμεσα στους πιο στενούς του συνεργάτες. Παράλληλα η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.

Ο Τζανής θα κατέβει στην αγορά για την είσπραξη των φόρων και εκεί θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Η τιμωρία του όμως δε θα αργήσει να έρθει…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.