Ads Top

«Εσείς είδατε μια σκηνή στο τέλος...» - Ο Στάθης Σχίζας «σπάει» την σιωπή του για τον καβγά με την Παναγιώταρου


Για πρώτη φορά είπε την αλήθεια για το τι έγινε..

Καλεσμένος στην εκπομπή I love Σου Κου βρέθηκε σήμερα Σάββατο 30/9 ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor 5 μίλησε για όλα. 




Η Μπέττυ Μαγγίρα ωστόσο, δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για τον καβγά που είχε στα μπουζούκια με την πρώην σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όπως είχε αναφέρει το Καλοκαίρι Yes, συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο τους την ημέρα μάλιστα που εκείνη είχε γιορτή. 



Η κίνηση του ωστόσο να της πετάει λουλούδια συνεχώς, την ενόχλησε έντονα με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση.

«Πήρε μία έκταση η οποία δεν εναρμονίζεται με την πραγματικότητα. Της προσέφερε λουλούδια, παρεξηγήθηκαν... ήταν αχρείαστο όλο αυτό. Δεν έκανε κάτι κακό ούτε η πρόθεσή του ήταν άσχημη», είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.



Ο Στάθης Σχίζας ωστόσο σήμερα, απάντησε ανοιχτά για τον καβγά, λέγοντας πως ο κόσμος είδε ένα ζευγάρι που είχε έναν καβγά...

Η απάντηση του Σχίζα για τον καβγά με την Παναγιώταρου


«Εσείς είδατε μια σκηνή στο τέλος. Αυτό! Αλλά εντάξει, είδατε ένα ζευγάρι... Και εσύ έχεις χωρίσει, έχεις ερωτευτεί, τα έχεις ξαναβρεί.. Είδες ένα ζευγάρι που είχε έναν καβγά. Είχαμε να βρεθούμε περίπου τρεις μήνες περίπου αν θυμάμαι καλά. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Τώρα είμαι τέλεια, ετοιμάζω ένα μαγαζί στο Κολωνάκι. Έχω κάνει focus εκεί», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.