Ads Top

Η Ρεάλ Μαδρίτης «απέρριψε» πρόταση του ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ έριξε ματιές στη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάποιο deal για κάποιον ποδοσφαιριστή της.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος της Marca, Ραμόν Άλβαρες Ντε Μον, φέρνει στο προσκήνιο ακόμα μία… κρούση του Δικεφάλου προς την ομάδα της Ισπανίας.




Ο λόγος για τον 21χρονο εξτρέμ Πίτερ Γκονζάλες, ο οποίος αγωνίζεται στην Καστίγια (σ.σ δεύτερη ομάδα της Ρεάλ) και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει έγινε πρόταση στις 2 Σεπτεμβρίου για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, προσφέροντας παράλληλα ως ενοίκιο 400.000 ευρώ.


Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» απέρριψαν την πρόταση, καθώς θεωρούν πως θα είναι καλύτερη επιλογή να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα της χώρας τους.



Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 39 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ενεργητικό του έχει και τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ.

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος είχε βάλει στα ραντάρ του τον Ρεϊνίερ στο πλαίσιο της αναζήτησης παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ωστόσο, η περίπτωση του 21χρονου Βραζιλιάνου δεν προχώρησε και ο ίδιος έγινε κάτοικος Ιταλίας για λογαριασμό της Φροζινόνε και θα αγωνίζεται στην Serie A με τη μορφή δανεισμού.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.