Ads Top

Αυτός είναι ο λόγος που παντρεύονται άρον άρον Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση


Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον γάμο της χρονιάς, για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/9 στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων, κι ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτή την... βιασύνη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Εν μια νυκτί οι δυο τους αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αγάπης και σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ η απόφαση αυτή από πίσω κρύβει έναν και πολύ σημαντικό λόγο.




Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση;

Εμείς θα βάλουμε ένα ερωτηματικό γιατί η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται - μέχρι στιγμής - από πουθενά. Η εν λόγω εφημερίδα ωστόσο το καθαρόγραψε, χωρίς κανένα ερωτηματικό!

Τα δυο βαρβάτα ονόματα που δεν έχουν καλέσει στον γάμο



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του Γρηγόρη Μπάκα, ο γάμος θα είναι ανοιχτός και οι καλεσμένοι (οι οποίο θα είναι περίπου 600) έχουν λάβει το προσκλητήριο ηλεκτρονικά, μέσω κινητού. Το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει νυφικό (δείτε τις δηλώσεις της Δήμητρας) και κοστούμι, ενώ έχουν επιλέξει και το πρόσωπο που θα τους επιμεληθεί το χτένισμα την ημέρα εκείνη και δεν είναι άλλος από τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Πολλά σχόλια έχουν γίνει σχετικά με τους καλεσμένους καθώς εκτός του ότι είναι πάρα πολλοί, έχουν προσκαλέσει και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Όπως για παράδειγμα η Μπέττυ Μαγγίρα, η Σία Κοσιώνη κ.α.



Δυο πρόσωπα ωστόσο που πολλοί περίμεναν πως θα δουν στον γάμο είναι ο Κούλλης Νικολάου αλλά και ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor δήλωσε μάλιστα με χιούμορ στις κάμερες: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να με καλέσει στον γάμο του. Να είναι καλά τα παιδιά, καλά στέφανα τους εύχομαι. Κάλεσε όλον τον ΣΚΑΪ εκτός από μένα; Τώρα θα το πάρω προσωπικά. Τώρα θέλω να πάω!».

Από την άλλη ο Κούλλης Νικολάου με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπρωταγωνιστεί επίσης μαζί του φέτος στην Γη της Ελιάς, είπε: «Μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει στο γάμο του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν το ήξερα και με πήρε τηλέφωνο μια δημοσιογράφος και με ρώτησε “θα πάτε στο γάμο του Αγγελόπουλου;” και της λέω “τι;”».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.