Ads Top

«Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα και...» - Η εξομολόγηση Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο


Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που δεν περίμενε κανείς να διαβάσει..

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στη νέα εκπομπή του MEGA με τον Κώστα Τσουρό, Ακόμα δεν είδες τίποτα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα.




Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. 

Ρωτήθηκε και για τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από αρκετό καιρό, ενώ φαίνεται πως εδώ και κάποιο διάστημα η ίδια έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, του Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο είναι όλο ταξίδια.




Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο



«Είναι μία νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από μία πρόταση που μου άρεσ πολύ, αφού είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ. Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε πολύ καλό κλίμα», είπε αρχικά για την τηλεοπτική της επιστροφή και συμπλήρωσε:



«Ήταν μία συνειδητή απόφαση να μείνω εκτός τηλεόρασης. Ήθελα να ηρεμήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δημοσιογραφία είναι ο χώρος μου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοσκοπός μου δεν είναι να γίνω η κεντρική, μου αρέσει να είμαι σε ομάδες, λειτουργώ καλά».

Θα φαινόταν περίεργο, εάν καλεσμένος στην εκπομπή βρισκόταν ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος;

«Δεν θα νιώσω άβολα, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε», απάντησε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο της οικογένειας, εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ παραδέχθηκε πως θα έκανε παιδί μόνη της: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».


Ποιος είναι όντως η πρώτος καλεσμένος της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα"



Το Σάββατο 23/9, λοιπόν, στις 13:40 στο MEGA, ο Κώστας Τσουρός, η Νόνη Δούνια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης, όπως αποκάλυψε ο πρώτος στο Mega Καλημέρα τις προάλλες, θα υποδεχθούν στο ολοκαίνουριο πλατό τους την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.