Ads Top

Περιστέρι - Ολυμπιακός 64-84


Ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι με 64-84 και θα αγωνιστεί στον τελικό του Super Cup. Για τη χρονική περίοδο που διανύουμε οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως θα συνεχίσουν σε περσινούς ρυθμούς.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν αφού επικράτησε του Περιστερίου με 64-84 και αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο του Super Cup. 




Όπως είναι λογικό τόσο νωρίς στη χρονιά θα ήταν αδύνατο οι αντίπαλοι να βγάλουν ποιότητα και αγωνιστική συνέπεια, ωστόσο σίγουρα η ομοιογένεια που υπάρχει στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και η διαφορά ποιότητας σε ατομικό ταλέντο, έκρινε το αποτέλεσμα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Όταν το Περιστέρι προηγήθηκε με 30-29 στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός βρήκε σερί 12-0. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου η ομάδα του Σπανούλη μείωσε και πάλι σε 40-46, ωστόσο τα τρίποντα Γουόκαπ και Κάνααν δεν της επέτρεψαν κάτι περισσότερο. Οι Πειραιώτες δεν ανησύχησαν καθόλου μέχρι την κόρνα της λήξης.



O ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε με double double αφού πρόσφερε 16 πόντους (5/6διπ., 5/8βολ.), 10 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, ένα κόψιμο και ένα λάθος.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ο Τρέβορ Τόμπσον δεν ήταν καλός. Έμεινε στους 2 πόντους και σε άλλα τόσα ριμπάουντ ενώ υπέπεσε σε τρία φάουλ.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος τελείωσε τον ημιτελικό με 16 πόντους (3/4διπ., 2/2τριπ., 4/6βολ.), ένα λάθος κι ένα κλέψιμο. Σε τρομερή κατάσταση παρά την κούρασή του και ο Τόμας Γουόκαπ. Φοβερή άμυνα και μπροστά είχε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ένα κλέψιμο και 2 λάθη. Ο Κώστας Παπανικολάου είχε 12 πόντους.



ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Ο Ολυμπιακός τελείωσε την αναμέτρηση με 12/23 τρίποντα, 22 ασίστ, 12 λάθη και 12κλεψίματα. Το Περιστέρι υπέπεσε σε 18 λάθη.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί αύριο στον τελικό του Super Cup στις 20:30. Το Περιστέρι θα παίξει στις 17:00 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Οι αντίπαλοί τους θα βγουν από το ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-27, 36-46, 50-63, 64-84




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.