Ads Top

Τους κοιτούσαν όλοι στο δρόμο: Η βόλτα Σχίζα - Μπάρτζη στα σοκάκια της Μυκόνου και οι φωτογραφίες με θαυμάστριες (vid)


Όλα όσα έγιναν - Τους σταματούσαν γυναίκες στα σοκάκια και ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους

Στην Μύκονο βρίσκεται ο Στάθης Σχίζας μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη. Οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor που ήρθαν πιο κοντά στο All Star, λίγους μήνες μετά τον τελικό, αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στο νησί των ανέμων, αφού εκεί ο Γιώργος δραστηριοποιείται επαγγελματικά.




Οι τρεις γοητευτικοί άνδρες έχουν κάνει χαμό στο νησί, αφού όπου βρεθούν και όπου σταθούν όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω τους. Θέμα συζήτησης μάλιστα έγινε και η τυχαία συνάντηση του Στάθη με την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Βέβαια, έχοντας πέραση στις γυναίκες αφού είναι και οι τρεις κούκλοι, ο γυναικείος πληθυσμός δεν τους άφησε σε ησυχία. Σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση κάνουν χαμό, με τις θαυμάστριές τους να τούς πολιορκούν για να βγάλουν μαζί τους μια φωτογραφία.



Το βίντεο του Mykonos Live TV μιλάει από μόνο του και δείχνει τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη να αντιμετωπίζουν με χαμόγελο την "επίθεση" αγάπης και να μην χαλάνε χατίρι για μια selfie!


Το βίντεο με Στάθη Σχίζα και Νίκο Μπάρτζη στην Μύκονο







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.